Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2008

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Σταμάτη Δαμαλίτη

.
Επιστολές αναγνωστών μας.

Από τον φίλο μου Ερμιονίτη Γιώργο Νοταρά, έλαβα την πιο κάτω συγκινητική και τιμητική για μένα επιστολή και την δημοσιεύω.
Διαβάζοντάς την, ισχυροποιείται ακόμα η πίστη μου που βγαίνει μέσα απ' την ψυχή μου, ότι ο Γιώργος Ν. είναι ο συμπατριώτης μας, που αγάπησε πιο πολύ απ’ όλους εμάς, την ιδιαιτέρα μας πατρίδα την Ερμιόνη.
Δε θέλω να αναφερθώ με πόσους τρόπους και προσφορές έχει εκφράσει αυτή την αγάπη του, γιατί θεωρώ, ότι δεν θα το ήθελε και ο ίδιος.
Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε πως ανταμείφθηκε... από την πλειοψηφία των συμπατριωτών του, όταν στο γέρμα της ζωής του, ήθελε να προσφέρει και τις τελευταίες του δυνάμεις - ψυχικές πνευματικές και σωματικές, στο καλό, των κοινών μας συμφερόντων!!
Τις επιλογές... των περισσοτέρων των συμπατριωτών μας τις βιώνουμε σήμερα στην Ερμιόνη μας, αλλά ωστόσο συνεχίζουν πολλοί, να μην καταλαβαίνουν τις συνέπειες....

Να είσαι καλά Γιώργο και είμαι σίγουρος πως σε αγαπά και σε εκτιμά η οικογένεια σου και ορισμένοι καλοί συμπατριώτες σου.
Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ειρήνη.
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η επιστολή
Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του κ. Σταμάτη Δαμαλίτη.
.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχθήκαμε την πρωτοποριακή ενέργεια του συμπατριώτη μας Στ. Δαμαλιτη, να ανοίξει ηλεκτρονική ενημερωτική σελίδα στο διαδίκτυο, με σκοπό την ενημέρωση των απανταχού Ερμιονιτών, αλλά και κάθε ενδιαφερομένου για τα δρώμενα στην Ερμιόνη.
Η καταγραφή της καθημερινής ζωής της ιδιαιτέρας μας πατρίδας μέσα από την ιστοσελίδα του Σταμάτη, θα διαμορφώνει Ερμιονική συνείδηση όχι μόνον στην παρούσα αλλά και στις μελλοντικές γενιές.
Γι’ αυτήν και μόνο αιτία, όλοι εμείς που αγαπήσαμε όχι μόνο το τόπο μας αλλά και τους συμπολίτες μας, του χρωστάμε ευγνωμοσύνη.
Εύχομαι η πρωτοβουλία του να βρει περισσότερους του ενός μιμητές.

Χρόνια πολλά - καλή χρονιά.
Γιώργος Νοταράς
Ερμιονίτης

22 Δεκεμβρίου 2008
...................................................................................................................................................................................................