Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010

Επιστολές επισκεπτών – αναγνωστών του blog (του κ. Γιώργου Νοταρά)

Ανοικτή επιστολή στον Δήμαρχο Ερμιόνης κ. Ανάργυρο Λεμπέση

Ειλικρινά κ. Δήμαρχε, το περιεχόμενο της επιστολής σας 
προς τον κ. Σταμάτιο Δαμαλίτη, αναδεικνύει το ήθος και το ύφος σας!!!

Όταν ο πρώτος πολίτης της πόλης μου, επιδεικνύει αυτή την….. ανωτερότητα, εγώ ο έσχατος, νοιώθω ως αναδυόμενος από τους υπονόμους του Παρισιού, την εποχή των αθλίων του Βίκτωρος Ουγκώ!!!
Κύριε Δήμαρχε, η επιστολή σας προσβάλει την κρίση όλων εκείνων των συμπολιτών μας, που σας ψήφισαν επί σειρά τετραετιών, στο θώκο του Δημάρχου, απαξιώνει δε όλους τους κατά καιρούς συνεργάτες σας, που από αξιοπρέπεια δεν παραιτήθηκαν ή δεν θα σπεύσουν να παραιτηθούν.
Η απαξιωτική αναφορά σας στο πολιτικό γάμο, ως νόμο του κράτους, σας καθιστά έκπτωτο του αξιώματος σας και γλοιώδη κόλακα των ψηφοθηρούντων ρασοφόρων ή δε αναφορά σας σε προσωπικά δεδομένα, είναι γνώρισμα χουντικής νοσηρότητας!!!
Οικτίρω εκ βάθους ψυχής, όλους εκείνους που τιμήθηκαν με πλακέτες, ή άλλως, επί Δημαρχίας σας και δεν θα τις καταθέσουν στα σκαλοπάτια του δημαρχείου!!!
Δυστυχώς κ. Δήμαρχε, δικαιώσατε όσους σας αμφισβήτησαν και σας συμβουλεύω την επιστολή αυτή να την αναρτήσετε σε περιάπτον θέση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου, ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές !!!

Με σεβασμό στο θεσμό
Νοταράς Γεώργιος
....................................................................................................................................................................................................................