Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Στην εκδήλωση του Δήμου Ερμιόνης στο Πνευματικό Κέντρο για την παρουσίαση του λευκώματος της Ερμιονίτισσας ζωγράφου Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου

.
Η φιλόλογος κα Σαρωνίς Βατικιώτη- Γκάτσου που παρουσίασε το λεύκωμα, εξέφρασε την επιθυμία της δια της προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Θ. Σκλαβούνου- Λαμπάτου, η ομιλία της να μη μαγνητοφωνηθεί!!!

Εμείς σεβαστήκαμε την επιθυμία της, αλλά θα θέλαμε να ξέραμε, αν υπήρχε άλλος πολίτης στην αίθουσα του Π. Κ. Δ.Ε. που θα ήθελε να την μαγνητοφωνήσει και μετά από πολύ κόπο και ευθύνη για την απομαγνητοφώνηση, να την έδινε προς ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Περισσότερα από δέκα χρόνια στην εθελοντική δημοσιογραφία έχουμε μαγνητοφωνήσει και απομαγνητοφωνήσει εκατοντάδες ομιλίες σε διάφορες εκδηλώσεις, ακόμα και του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου  Παπούλια, πολλές φορές της πρώην Προέδρου της Βουλής κας Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη, πολιτικών όλων των βαθμίδων και αξιωμάτων, ομιλίες λογοτεχνών, επιστημόνων, επισκόπων και άλλων ιερέων της Εκκλησίας μας και κάθε δημόσιου προσώπου, όπως και απλών συμπολιτών μας.
Αυτό που μας συνέβη με την κα Βατικιώτη- Γκάτσου, είναι για εμάς πρωτόγνωρο και ευχόμαστε να μη μας ξανασυμβεί….
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ
..........................................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: