Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Επιστολές στo blog που μένουν στο διηνεκές…

.
Εχεις γίνει χρήσιμος στην κοινωνία

Φίλε Σταμάτη
Σε γνώρισα περίπου πριν από δέκα χρόνια. Εκανες τότε τα πρώτα σου βήματα στον μαγικό (και βρώμικο) κόσμο της δημοσιογραφίας.

Δεν είχα την τύχη να αποφασίσης μια συστηματική συνεργασία με την εφημερίδα που εκδίδω. Ομως, σε παρακολουθούσα, μέσα από τα κείμενά σου που διάβαζα στην εφημερίδα που είχες επιλέξει να συνεργασθείς. Εχεις ακούσει αυτό που λένε "κάθε χρόνο και καλύτερος"; Ε, αυτό έκανες εσύ. Κάθε χρόνο γινόσουν και καλύτερος.
Το Blog που δημιούργησες δεν το είχα δεί, μέχρι τον Νοέμβριο που πέρασε. Εκτοτε, σε παρακολουθώ φανατικά. Παρά την μεγάλη πίεση του χρόνου, νομίζω ότι δεν έχω χάσει ούτε μία ημέρα. Και σε βεβαιώνω ότι βγαίνω κερδισμένος.
Με την ευκαιρία της Νέας Χρονιάς, σου εύχομαι να συνεχίσεις την ίδια πορεία και με τον ίδιο ρυθμό βελτίωσης. Εχεις ξεφύγει πια από το χόμπυ και έχεις γίνει "χρήσιμος στην κοινωνία".

Ευχές για μία καλύτερη χρονιά
Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Ναύπλιον 5-1-2010
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: