Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Η κεραμοσκεπή ήταν πολυτελείας… και, αρχιτέκτονες –πολιτικοί μηχ. και εργολάβοι οικοδομών αιρετοί στους δήμους μας!!!

.
Εδώ που τα λέμε ο δ.σ. κ. Τάσος Τζανής είχε εν μέρει δίκιο όταν στο Δ.Σ. είπε, πως η κεραμοσκεπή που κατασκεύασε στο σπίτι του ήταν πολυτελείας και του στοίχισε μαζί με την πολεοδομική άδεια 18.000 ευρώ. Έτσι εύλογα σχολίασε τα πολλά χιλιάδες ευρώ που στοίχισε η σκεπή (δεν τα ανέφερε,  μόνο για υπερτιμολογήσεις μίλησε)  του ιστορικού προπολεμικού κτηρίου του Δημοτικού σχολείου Ερμιόνης, κατόπιν δημαρχείου και τώρα στεγάζεται η Δημοτική Κοινότητα.
Και ενώ και ο πιο απλός νοικοκύρης και νοικοκυρά γνωρίζουν, πως σε μια τέτοια επισκευή ή κατασκευή χρειάζεται να δέσουν το εξωτερικό τοίχος με τσιμεντένιο οπλισμένο με σίδερα σινάζι όπου επάνω θα στηριχθεί ο σκελετός με το σύνολο της σκεπής, οι επιστήμονες πολιτικοί μηχ. της ΤΥΔΚ Αργολίδος προφανώς (;) είχαν κάνει μελέτη αντί για σινάζι να τοποθετηθούν πλάκες και (ακούστε καλά αυτό) το δόντι του υποτιθέμενου σιναζιού να φτιαχτεί (σε εξωτερικό χώρο) με γυψοσανίδα!!! Και το πιο σπουδαίο αυτόν τον πολιτικό μηχανικό τον φιλοξενούσε ο δήμαρχος Αν. Λεμπέσης οικογενειακώς στο πολυτελές ξενοδοχείο του «Πόρτο Ύδρα» με χρήματα των δημοτών!!!
Ωστόσο,  το πιο λυπηρό είναι, πως τότε στο Δ.Σ. Ερμιόνης είχαμε δημοτικούς συμβούλους πολιτικό μηχ. και εργολάβο οικοδομών. Ο επικεφαλής της αξ. αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας κ. Δ. Σφυρής που είναι αρχιτέκτονας – πολ. μηχ. έχει ερωτηθεί από τον γράφοντα στο blog σχετικά με αυτές τις κακοτεχνίες, ωστόσο απάντηση δεν πήραμε. Βλέπετε, ήταν τότε προεκλογική περίοδος... Ούτε πήρε το λόγο να τοποθετηθεί στο Δ.Σ. στις έμμεσες… καταγγελίες του κ. Τ. Τζανή. Όμως, προεκλογικά στις ομιλίες του στην Ερμιόνη ο κ. Σφυρής ως υποψήφιος δήμαρχος μας είχε γεμίσει… με μαρίνες, προβλήτες, κρηπιδώματα, ελικοδρόμια και τέλος δεν είχαν τα έργα που θα έκανε…

Τι να πεις πλέον με αυτούς τους ανεπανάληπτους κυρίους;;; Καιρός είναι να τους γυρίσουμε την πλάτη όχι μόνο πολιτικά  αλλά και κοινωνικά, διότι δε σεβάσθηκαν τη νοημοσύνη μας και με την ευκαιρία που τους δόθηκε με τον ευρύτερο εθνικό διασυρμό, εκδήλωσαν τα πιστεύω τους και τα αισθήματά τους, σε ό, τι αφορά τα κοινά μας συμφέροντα και υποθέσεις…!!!
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: