Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλε κάντε νοικοκυριό και συντήρηση στα υπάρχοντα έργα και αφήστε τα πασοκικά… προεκλογικά !!!

.Αφορμή αυτού του ρεπορτάζ στάθηκε η δημοσίευση στον αργολικό Τύπο αναγγελίας μιας σειράς έργων (την κατάλληλη στιγμή…) από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο νομό Αργολίδας. Και φυσικά όπως πάντα, τα περισσότερα, στη «γούβα» της Αργοναυπλίας... Μας πετάξανε υπό τύπου «ξεροκόμματου» και ένα έργο (αν το δούμε) στην Ερμιονίδα,  στο νομαρχιακό δρόμο «Θερμησίας - όρια νομού» (Μετόχι)

Και εμείς θέλουμε να πούμε στον Αντιπεριφερειάρχη (στο νομό Αργολίδας)  Τάσο Χειβιδόπουλο νοικοκυριό και συντήρηση στα υπάρχοντα έργα πρέπει να κάνει και να αφήσουν όλοι τους  τα νέα έργα προεκλογικού χαρακτήρα…
Κύριε αντιπεριφερειάρχη τόσα κομματόσκυλα έχετε εδώ στην Ερμιονίδα κανένας δεν σας ενημέρωσε για τις εικόνες που σας δίνουμε και όχι μόνο... στο νομαρχιακό δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Κοιλάδα  - Ερμιόνη - όρια νομού στο σημείο  της διακλάδωσης προς Ερμιόνη και Θερμησία;;  ή μήπως το γνωρίζεται αλλά οι συντηρήσεις δεν φέρνουν μεγάλα κέρδη στους εμπλεκόμενους φορείς;;....Και φυσικά, από την προστατευτική μπάρα που βλέπετε ξηλωμένη και πεταμένη έτσι χύμα εν τόπω χλοερώ, κάποια κομμάτια έχουν απομείνει και αυτά όχι για πολύ χρόνο ακόμα… Τα υπόλοιπα πήγαν από τους γνωστούς άγνωστους, για το μεροκάματο!!!


Κύριε Τάσο Χειβιδόπουλε το μόνο που μπορούμε να εκφράσουμε με μια λέξη γι’ αυτή την κατάντια από την αδιαφορία και την αναλγησία όλων των αιρετών μας και πρώτου εσάς ως περιφερειακός άρχοντας στην Αργολίδα, είναι αυτή: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!  
ΣΤΑΜΑΤΗΣ  ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: