Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Δημήτριος Καμιζής Δήμαρχος Ερμιονίδας «Οι Κασσάνδρες της καταστροφής και πάλι διαψεύστηκαν» ...

Από το blog  της δημοτικής παράταξης Π.Π.Σ.ΕΡ. - ΕΔΩ...

Όπως είναι γνωστό το έργο Αποχέτευσης Δήμου Κρανιδίου που είχε ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Συνοχής το 2006 επί Δημαρχίας Δημήτρη Καμιζή απεντάχθηκε από τους χειρισμούς και τις ενέργειες της επόμενης Δημοτικής Αρχής του πρώην Δήμου Κρανιδίου κ.Δημήτρη Σφυρή (2007-2010) και των συνεργατών του στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κρανιδίου. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται υπό διοικητική και δικαστική διερεύνηση.
Από την πρώτη στιγμή που ως Δημοτική Αρχή του νέου Καλλικρατικού Δήμου αναλάβαμε τα καθήκοντά μας και στο Δήμο και στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας θέσαμε στόχο την επανένταξη του έργου και παρά τις δυσμενείς διοικητικές, νομικές και οικονομικές συνθήκες πετύχαμε τη σημερινή ένταξη με την υπ’ αριθμ.οικ.104566/10-05-2013 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ κ.Σωκράτη Αλεξιάδη.
Οι διαδικασίες βέβαια υλοποίησης του έργου θα ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό και ελπίζουμε η όποια Δημοτική Αρχή προκύψει με τη θέληση του λαού της Ερμιονίδας στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2014 να το συνεχίσει και όχι να το καταστρέψει ξανά όπως η προηγούμενη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: