Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Δωρητές & Ευεργέτες του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου στις μέρες μας και όχι μόνο...

Από το Ε.Σ.Υ. στο ΕΜΕΙΣ...
 – συνέχεια!!
Η συνέντευξη του Δ/ντη 
του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου
 κ. Μανώλη Μαχαίρα στο blog


Με λόγια αγάπης και ευγνωμοσύνης μας μίλησε ο Δ/ντης του Κ.Υ. Κρανιδίου κ. Μανώλης Μαχαίρας για τους δωρητές - ευεργέτες της Ερμιονίδας προς το Κ.Υ.Κ. μετά και από τις τελευταίες τους δωρεές  και δηλώνει  εκτός των άλλων, πως χωρίς αυτές τις φιλάνθρωπες προσφορές τους δεν θα μπορούσαν να ανταποκρινόντουσαν στις  εξεταστικές ανάγκες των κατοίκων της Ερμιονίδας και των επισκεπτών της  που τους καλοκαιρινούς μήνες διπλασιάζονται.

Χρόνια τώρα στις διάφορες δημοσιογραφικές αναφορές πάνω στο θέμα μας που είναι πολλές, χρησιμοποιούμε τον  ίδιο τίτλο που με δύο λέξεις δίνουμε ανάγλυφα την κατάσταση που επικρατεί στο εν λόγω  κέντρο (ίσως και σε όλα της Ελλάδας)  στην οποία αναφέρεται και με δικά του λόγια ο σημερινός διευθυντής του στη μικρή συνέντευξη που μας παραχώρησε.
Η συνέντευξη 
Δημοσιογράφος - Κύριε δ/ντα πληροφορηθήκαμε πως για μια ακόμα φορά οι δωρητές και ευεργέτες του Κ.Υ. Κρανιδίου για ακόμα φορά έδειξαν τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους!!!  
Δ/ντης Κ.Υ.Κ. – Πράγματι, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα μας που οι περικοπές και στην υγεία μας σε αντιδραστήρια και εξοπλισμό είναι εμφανείς και οι ασθενείς όλης της Ελλάδας και της Επαρχίας μας είναι υποχρεωμένοι να βάλλουν το χέρι στη τσέπη τους    για να κάνουν τις εξετάσεις τους ιδιωτικά, οι Έλληνες εφοπλιστές κάτοικοι της Ερμιονίδας για άλλη μια φορά, στάθηκαν κοντά στο Κ.Υ. Κρανιδίου.

Συγκεκριμένα: ο κ. Λεωνίδας Βογιαζίδης προσέφερε το ποσό των 15.000 €  
για προμήθεια των πιο πάνω υλικών όπου και με λεπτομέρειες αναφέρονται στα ευχαριστήρια έγγραφα που απέστειλε προς τους δωρητές η Δ/νση του Κ.Υ.Κ. και αναρτούμε.Επίσης  η κα Φωτεινή Γ. Λιβανού προσέφερε το ποσό των 15.000 € 
για τον  ίδιο σκοπό σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην ευχαριστήρια επιστολή.
Όπως επίσης,  ο κ. Γεώργιος και Λίττα Λιβανού προσέφερε το πόσο των 10.000€ 
για προμήθεια των ίδιων αναγκών και κενών που υπάρχουν.
Και τέλος, ο κ. Αλέκος Γουλανδρής προσέφερε το ποσό των 6.000€ 
για τις πιο πάνω πάγιες ανάγκες και ελλείψεις που υπάρχουν.

Με τον τρόπο αυτό καλύφθηκαν  πολλά κενά στο Κ.Υ.Κ. και οι κάτοικοι της Ερμιονίδας αλλά οι επισκέπτες της  θα ανακουφιστούν  για πολύ καιρό σε θέματα υγείας..
Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν κάνει ανάλογες προσφορές και ελπίζουμε, πως θα συνεχίσουν, διότι η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη!!

Ο Δ/ντης  κ. Μανώλης Μαχαίρας θα μας πει κλείνοντας το πρώτο μέρος της συνέντευξή μας πως – 
«Εμείς αναγνωρίζουμε αυτή τη θεάρεστη πράξη τους. Γι’ αυτό το λόγο, ο Δ/ντης του Κ.Υ. Κρανιδίου, το προσωπικό και οι πολίτες της Ερμιονίδας τους ευχαριστούμε και δημόσια για μια ακόμα φόρα».

Η συνέντευξη συνεχίζεται και σε θέματα που αφορούν την προοπτική του Κ.Υ.Κ. την βοήθεια που έχει από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Ναυπλίου σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε σαν χώρα και σαν λαός, τι ελπίζουμε να αλλάξει προς το καλύτερο με την περαιτέρω οργάνωση του καινούργιο φορέα Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και γιατί, περί συνταγογραφήσεων των φαρμάκων... από ορισμένους γιατρούς που δεν άξιζαν να κάνουν αυτό το λειτούργημα...  κ.α.
Για όλα αυτά στη συνέχεια…
ΣΤΑΜ.  ΔΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: