Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Η απάντηση για την αθλιότητα και τη χυδαιότητα των άθλιων και χυδαίων συκοφαντών διαχειριστών του blog "Εικονοσκόπιο"

«Καλύτερα κεραυνός στο κεφάλι τους»...


Τελικά προχώρησε σε μηνύσεις και αγωγές αποζημίωσης ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτριος Καμιζής....
Θωμάς Σκούρτης 
διαχειριστής 
και δ/ντης
 του blog "Eικονοσκόπιο
"
Επειδή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι από την δεκαετία του ’50 μέχρι τα τελευταία χρόνια δύο μόνο ξενοδοχεία λειτουργούσαν στο Κρανίδι, το ένα το ξενοδοχείο «ΑΡΓΟΛΙΣ» ιδιοκτησίας συγγενικών προσώπων του σημερινού Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή και το άλλο το ξενοδοχείο «ΝΕΟΝ» με εστιατόριο μαζί, απευθυνθήκαμε στον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ.Δημήτρη Καμιζή και του θέσαμε υπόψη την «έκτακτη είδηση» του blog  "Εικονοσκόπιου"   και ζητήσαμε τον σχολιασμό της.
Ο κ.Καμιζής μας είπε επί λέξει: τα δύο ξενοδοχεία που είχε το Κρανίδι έπαυσαν να λειτουργούν την δεκαετία του ’80, διότι τότε περίπου ξεκίνησε τη λειτουργία του το σύγχρονο για την εποχή του ξενοδοχείο ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ. Το μόνο λοιπόν κτίριο από τα δύο ξενοδοχεία που λειτουργούσαν στο Κρανίδι και επισκευάστηκε τα τελευταία χρόνια, είναι το κτίριο του πρώην ξενοδοχείου «ΑΡΓΟΛΙΣ», ιδιοκτησίας σήμερα του φυσικού αδερφού μου Γεωργίου Κωνσταντινόπουλου, το οποίο κατέχει με γονική παροχή από τη θετή του μητέρα και αείμνηστη θεία μου Παγώνα Κωνσταντινοπούλου. Η επισκευή του κτιρίου αυτού, που για λόγους ιστορικούς φέρει και την παλαιά του πινακίδα, έγινε με δικά του χρήματα εξ ολοκλήρου (του αδερφού μου), ο οποίος είναι αγγειοχειρουργός και εργάζεται και ζει στην Αμερική εδώ και 37 χρόνια. Η επισκευή αυτού του ακινήτου έγινε χωρίς δανεισμό αλλά και χωρίς ένταξη σε κανέναν ευεργετικό νόμο ή άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Κατά συνέπεια, να πληροφορήσετε τους εκ συστήματος αισχρούς, συκοφάντες, λασπολόγους και λιάπηδες ότι θα λογοδοτήσουν για αυτή τους την πράξη και ότι τα κολπάκια της ανωνυμίας και των δήθεν γενικόλογων και αόριστων αναφορών και ερωτηματικών, δεν πρόκειται να τους διασώσουν.     

Σ.Σ. Η  ανηθικότητα και η ροπή στη συκοφαντία των διαχειριστών του blog «Εικονοσκόπιο» και των κρυφών συνεργατών  αυτών (όμοιοί τους...) δεν τους επιτρέπει να λάβουν υπόψη τους αυτή τη σοβαρή παράμετρο του  - πρώην Ξενοδοχείο «ΑΡΓΟΛΙΣ» που αναγράφεται στην εντοιχισμένη επιγραφή του κτηρίου μετά την ανακαίνισή του  και  καταδεικνύει την ιστορία του  και όχι τη χρήση του ως ξενοδοχείο στη συνέχεια.
Ως εκ τούτου, άνθρακες ο θησαυρός…
και, αναμένουμε τη συνέχεια…
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Η επίμαχη ρυπαρή... ανάρτηση!!   

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014


'' ΕΙΔΑΜΕ - ΜΑΘΑΜΕ - ΑΚΟΥΣΑΜΕ ''

'' ΕΙΔΑΜΕ - ΜΑΘΑΜΕ - ΑΚΟΥΣΑΜΕ '' 
- ΥΠΟΘΕΣΗ ''ΤΥΠΟΥ ΛΙΑΠΗ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ;;

- ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΛΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΑΠΗ'' ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;


Τις τελευταίες μέρες στο Κρανίδι έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία σε προεκλογικά στέκια, ότι αναπαλαιώθηκε παλιό ξενοδοχείο του Κρανιδίου με το σύστημα που εφάρμοσε ο Μιχάλης Λιάπης στο Καρπενήσι και έχει επιληφθεί για να ερευνήσει το εν λόγω θέμα ο πρόεδρος του Ελεγκτικού συνεδρίου αλλά και η αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαικής Ένωσης.
Λέτε να συμπεριληφθεί στις έρευνες της ευρωπαικής ένωσης και το παλιό ξενοδοχείο του Κρανιδίου που γίνεται έντονος λόγος το τελευταίο διάστημα στην πάνω και κάτω πλατεία απο διάφορους που ασχολούνται με τα τοπικά δρώμενα;
Είναι αλήθεια όλο αυτό ή ψέματα;
Πάντως πρέπει κάποιος αρμόδιος να βγεί να μας απαντήσει σ΄αυτούς προεκλογικούς ψιθύρους...για να προλάβει την έκταση που θα πάρει το θέμα αλλά και την ενδεχόμενη κατακραυγή αν τυχόν όλα αυτά αληθεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: