Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Συμπολίτες της Ερμιονίδας γρηγορείτε στις ραδιουργίες τους και στις νοσηρές πρακτικές τους...

Με αυτή την ενημέρωση που έχουμε κάνει με στοιχεία και ντοκουμέντα από την προηγούμενη προεκλογική περίοδο έως τώρα και μέχρι τον Μάιο μήνα που θα πάμε στην κάλπη να επιλέξουμε τη νέα δημοτική αρχή ο λαός – οι δημότες της Ερμιονίδας δεν επιλέξουν με αξιοκρατικά κριτήρια, τότε, είμαστε άξιοι της τύχης μας! Έτσι, μην περιμένετε κανένας να ενδιαφερθεί για εμάς και το Δήμο μας!!
Σε εμάς πάντως, διατηρείται αναμμένη   μέσα μας η φλόγα της ελπίδας,  πως στην πλειοψηφία τους οι Ερμιονιδείς  έχουν κρίση και αν ξεπεράσουν τα προσωπικά μικροσυμφέροντά τους μέσα από το Δήμο, θα κλείσουν τα αυτιά τους στις ξεδοντιάρες... γαλιάντρες, που σε μια απονενοημένη προσπάθεια  από τα ηλεκτρονικά καταφύγια τους τις περισσότερες φορές ψευδώνυμα και ενίοτε επώνυμα,  με την αγωνία που τους δημιουργεί η αλαζονεία τους, φροντίζουν με σκαιό, χυδαίο και συκοφαντικό λόγο, να αποπροσανατολίσουν και να παγιδεύσουν τους συμπατριώτες μας ψηφοφόρους, για να συνεχίσουν ξεδιάντροπα το καταστροφικό για την τοπική μας κοινωνία έργο τους!!
Αντιπαρέρχονται  και δεν απαντούν, σε όλες αυτές τις τεκμηριωμένες καταγγελίες μας εις βάρος του Δήμου μας που έχουμε δημοσιοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια, και, περί άλλων τυρβάζουν, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των συμπολιτών τους!!!

Συμπολίτες της Ερμιονίδας γρηγορείτε  στις ραδιουργίες τους και στις νοσηρές πρακτικές τους…
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: