Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Καμιζής Δήμαρχος Ερμιονιδέων – «να ζητάτε συνεχώς να ανεβαίνει ο πήχης πιο ψηλά»….

Με λίγα λόγια που μας λένε πολλά, έκλεισε τη χθεσινή ιστορική εκδήλωση εκεί στο Πνευματικό Κέντρο Ερμιόνης, ο Δήμαρχος Δ. Καμιζής, ο οποίος θα μας πει μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους καλλιτεχνικούς δ/ντες, στους μουσικούς και τους χορωδούς μας και να πω στα νέα παιδιά, πως πρέπει να είναι υπερήφανοι, που είναι μέλη αυτών των σχημάτων.
Θα ήθελα να πω ακόμα, πως η φυσική ομορφιά  και η ιστορία του τόπου μας, μάς προκαλούν και μάς προσκαλούν όλους μας, για μια υψηλή ποιότητα και υψηλή αισθητική, που μας υπαγορεύει να βάζουμε τον πήχη ψηλά... Βάλαμε τον πήχη ψηλά όχι για να περνάμε από κάτω…. αλλά για να ανεβαίνουμε όλο και πιο ψηλότερα!!
[...]Αισθάνομαι ευχαριστημένος και ευγνώμων για την προσφορά στον τόπο μας των ανθρώπων του Πνεύματος και της Τέχνης, διότι όπως λέει και η εκκλησία μας «ουκ επ’ άρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος» Χρειάζεται και το Πνεύμα που δίνει την εντολή  στην ψυχή και στο σώμα να κάνουν τα θαύματα, όπως αυτό του ξεσηκωμού του  γένους με την Επανάσταση του 1821 που θα γιορτάσουμε αυτές τις μέρες και θα εμβαθύνουμε αύριο (σήμερα) στον ίδιο χώρο, με την εκδήλωση του Ι.Λ.Μ.Ε. και την ομιλία του κ. Γιάννη Σπετσιώτη.
[...] Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ φεύγω από τη θέση του δημάρχου, αλλά σας προτρέπω να ζητάτε από τους επόμενους που θα έρθουν να διαχειριστούν τις κοινές μας υποθέσεις να ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη... για να ανεβάσουμε την κοινωνία μας πιο ψηλά, ακόμα πιο ψηλότερα»!!!

Για τη μεταφορά στο blog
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: