Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ενέργειες της Κ.Ε.Δ.Ε. και όχι η αναφορά με την αίτηση εκ των υστέρων, του Δημάρχου Ερμιονίδας προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού έδωσαν την παράταση της άδειας λειτουργίας του δημοτικού γηπέδου Κρανιδίου!!!

Καπηλεία;; ψηφοθηρική σπέκουλα;; 
ή κάτι άλλο πρέπει να σκεφθούμε;;;

Από έγραφα που έχουμε στα χέρια μας, διαβάζουμε πως το μέλος του ΔΣ. της Κ.Ε.Δ.Ε. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος (αθλητικογράφος) πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού - Παιδείας - Νεολαίας & Αθλητισμού, με επιστολή του που απέστειλε στις 30 Ιουλίου 2014 (αριθ. πρωτ. 1739) προς το Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών Γιάννη Ιωαννίδη με θέμα: "Παράταση αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων" του επισημάνει μεταξύ άλλων: [...]  Όσες αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα η άδεια λειτουργίας τους λήγει στις 31 Αυγούστου 2014 να δοθεί η δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας (λόγω των νέων δημάρχων από τις δημοτικές εκλογές...) και για τη νόμιμη διεκπεραίωση των διαδικασιών της αδειοδότησης μέχρι στις 31 Μαρτίου 2015. Αυτό, να ψηφιστεί εγκαίρως με νομοθετική διάταξη έτσι ώστε, να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία των Δήμων...

http://ermionidafc.blogspot.gr/
Στη συνέχεια κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε)  στις 2 Σεπτεμβρίου 2014 (τρεις μέρες πριν στείλει ο δήμαρχος Δ. Σφυρής το έγγραφο με την πιο κάτω αίτησή του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Ι. Ανδριανό)στα θέματα της ημερησίας διάταξης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ περιλαμβανόταν στο 5ο θέμα - η Παράταση αδειοδοτήσεως αθλητικών εγκαταστάσεων με εισηγητή τον κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλο. Έτσι εξηγείτε πλέον η ΚΥΑ που ακολούθησε τόσο γρήγορα αφού όπως αναφερθήκαμε πιο πάνω είχε λήξει στις 31 Αυγούστου η άδεια λειτουργίας πολλών  δημοτικών γηπέδων στο πανελλήνιο μαζί με αυτά και του δικού μας του Κρανιδίου.

Αυτά προς ενημέρωση των αναγνωστών και συνδημοτών μας και κυρίως των φιλάθλων ή των οπαδών αν θέλετε της "ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε."

Διαβάστε και την  αναφορά με το ευχαριστήριο του δημάρχου μας Δ. Σφυρή και, τα συμπεράσματα δικά σας...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ. ΣΦΥΡΗ ΠΡΟΣ Γ. ΑΔΡΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Ένα από τα πρώτα προβλήματα που αντιμετώπισε η νέα Δημοτική Αρχή ήταν η λήξη από 31/8/2014 της άδειας λειτουργίας του Δημοτικού Γηπέδου Κρανιδίου, το οποίο είναι η κύρια έδρα της Π.Α.Ε. Α.Ε. Ερμιονίδας.
Έτσι δεν ήταν εφικτή η χρήση του συγκεκριμένου γηπέδου από την Π.Α.Ε. Α.Ε. Ερμιονίδας για το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE.
Στο αίτημα του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή για παράταση της άδειας λειτουργίας του Δημοτικού Γηπέδου Κρανιδίου, η ανταπόκριση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Γιάννη Αδριανό ήταν άμεση αφού υπογράφτηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών, Δημόσιας Τάξης και Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται έως τις 8 Φεβρουαρίου 2015 η προθεσμία για την ολοκλήρωση των διαδικασιών αδειοδότησης των αθλητικών χώρων που έχουν πρόβλημα.
Ακολουθούν παρακάτω η αίτηση και η ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού. 
ΚΛΙΚ >>> ΕΔΩ....Δεν υπάρχουν σχόλια: