Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Βαριές καταγγελίες αιρετών προς αιρετούς του Δήμου Ερμιονίδας που μένουν αναπάντητες...

...Και σαν να μην τρέχει τίποτε... ξανά αιρετοί και με τίτλους!!!

Το ανέσυραν οι αναγνώστες από το αρχείο του blog τώρα 
και το διαβάζουν...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Ο δ.σ. Γιάννης Τσαμαδός μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα προς τον δ.σ. της αξ. αντιπολίτευσης Γιάννη Αντωνόπουλο στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 15/5/2012


 Ι. Τσαμαδός - προς Ι. Αντωνόπουλο - «Είμαι για να προσφέρω στον τόπο μου και όχι για να δίνω  μεροκάματα στον πατέρα μου ή στον αδερφό μου,  ούτε να διορίζω μέλη της οικογένειάς μου»...

Ο δ.σ. και αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β/μιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Τσαμαδός σε συνάντηση που είχαμε μας διηγήθηκε την τοποθέτηση του στο Δ.Σ. με αφορμή αίτηση του δ.σ. της αξ. αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Αντωνοπούλου που ζητούσε τα αντίγραφα των τραπεζικών συναλλαγών της Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής επιτροπής καθώς και έγγραφες διευκρινίσεις για το πόσο στοίχησαν τα αντίγραφα των σχολικών βιβλίων που δόθηκαν στους μαθητές κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Πράγματα, που είχαν συζητηθεί στην παρουσίαση των απολογισμών των σχολικών επιτροπών στο Δ.Σ. εκτοξεύοντας  ο κ. Αντωνόπουλος και απειλές ότι, αν δεν του δοθούν τα στοιχεία θα τα ζητήσει με την παρέμβαση του κ. Εισαγγελέα.
Επίσης μας προσκόμισε παραστατικά και αποδείξεις που παρουσίασε στην τοποθέτησή του στο Δ.Σ. για το εν λόγω θέμα καθώς και σχετικό χειρόγραφο κείμενο με τα λεγόμενά του σ’ αυτή τη συζήτηση.
Από τη συζήτηση που είχαμε...
Ο αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής αφού αναφέρθηκε στο σημερινό τρόπο λειτουργίας των σχολικών επιτροπών, σύγκρινε το σήμερα με το χθες. Για να γίνει λοιπόν η σύγκριση με το πώς λειτουργούσαν οι σχολικές επιτροπές επί δημαρχιακής θητείας του κ. Σφυρή. Παρουσίασε τιμολόγια που φανέρωναν ότι προμηθευτής των σχολείων σε υπολογιστές ήταν πολίτης προσκείμενος στην παράταξη του κ. Σφυρή χωρίς να υπάρχει άλλη προσφορά, αξίας 4.589 €.
Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και άφησε άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους στο Δ.Σ. ήταν, η παρουσίαση προχείρων αποδείξεων πληρωμής μη θεωρημένων από την εφορία, που αποδείκνυαν ότι στο Γυμνάσιο Κρανιδίου είχε εκτελέσει εργασίες ο πατέρας του κ. Αντωνόπουλου ο κ. Γεώργιος Αντ. που είναι συνταξιούχος. Αυτό βέβαια αποκτά μια άλλη επιβαρυντική διάσταση όπως είπε ο αντιπρόεδρος όταν γίνεται σε μια εποχή που υποφέρουν ενεργοί ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν να βάλουν δουλειά στα μαγαζιά τους πάνω από δύο χρόνια. Το σοβαρότερο απ’ όλα μπορεί να θεωρηθεί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο κ. Τσαμαδός της εταιρίας ΚΑ.ΤΕ.Ε. ύψους 2856.02 € που όμως το είχε πληρωθεί ο πατέρας του κ. Αντωνόπουλου κ. Γεώργιος Αντ. με επιταγή υπογεγραμμένη από τον τότε δ/ντη του Γυμνασίου Κρανιδίου, καθώς και άλλα τιμολόγια της πιο πάνω εταιρίας ύψους 5.675 € που όπως είπε ο αντιπρόεδρος διατηρεί αμφιβολίες για το ποιος τα έχει πληρωθεί, αφού έχουν πληρωθεί με μετρητά.
Όσο για το ότι σ’ αυτά τα τιμολόγια είχε χρεωθεί η προμήθεια και τοποθέτηση για 13 παγκάκια ενώ στο Γυμνάσιο είναι τοποθετημένα μόνο έξι (6) ο αντιπρόεδρος δήλωσε ότι - δεν θα το σχολιάσω γιατί είμαι καλοπροαίρετος και μπορώ να δεχθώ ότι τοποθετήθηκαν σε άλλα σημεία του δήμου. Τέλος απευθυνόμενος στον κ. Αντωνόπουλο του είπε χαρακτηριστικά και με έντονο ύφος, – Να ξέρεις ότι επειδή εγώ δεν φοβάμαι τίποτα και επειδή δεν είμαι από του ανθρώπους που τον αγγίζουν οι απειλές του τύπου « θα πάω στον κ. Εισαγγελέα να τα ζητήσω...» θα σου παραδώσω στο τέλος της συνεδρίασης τα έγγραφα που ζήτησες αφού υπογράψεις το ανάλογο αποδεικτικό παραλαβής, για να μη διαδίδεις δεξιά κ’ αριστερά ότι δεν τα πήρες και να τα ελέγξεις με αυτόν που σε υποκινεί και δεν εννοώ τον κ. Σφυρή γιατί δεν έχει καμία ανάμιξη σ’ αυτό το θέμα. (Με αυτή την αιχμή ήθελε να φωτογραφίσει δ.σ. και μέλος της Σχολικής επιτροπής του οποίου το όνομα απεκάλυψε  ο δήμαρχος κατά τη συνεδρίασή της στις 12/5/2012 όπου ελήφθει και σχετική απόφαση με αφορμή τα όσα διαδίδει δεξιά και αριστερά το εν λόγω μέλος της  και δ.σ.,  ότι δηλαδή, γίνονται ατασθαλίες στην πιο πάνω δημοτική επιτροπή).
Στη συνέχεια ο κ. Τσαμαδός είπε και τα εξής απευθυνόμενος προς τον κ. Αντωνόπουλο: «Να ξέρεις ότι 18 χρόνια που είμαι δ.σ. είμαι για να προσφέρω στον τόπο μου και όχι να δίνω μεροκάματα στον πατέρα μου ή στον αδερφό μου, ούτε να διορίζω μέλη της οικογένειάς μου. Και από εδώ και μπρός να γνωρίζεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος, ότι θα ασκήσω κάθε δικαίωμα που μου δίνει ο Νόμος για να υπερασπίσω την τιμή και την υπόλειψή μου καθώς και τη Σχολική επιτροπή της οποίας είμαι αντιπρόεδρος»
Ο κ. Σφυρής σοβαρά προβληματισμένος με όλα αυτά  κάτι πήγε να πει αλλά σταμάτησε   μπροστά στις αποκαλύψεις και όσα ακούσθηκαν από τον κ. Τσαμαδό και αποχώρισε από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. σκυθρωπός μόλις συζητήθηκε το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σημείωση blogger:
Ελπίζουμε, αυτή τη φορά να έχουμε κάποια απάντηση από το δ.σ. της αξ. αντιπολίτευσης και πρώην αντιδήμαρχο Κρανιδίου κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο για όσα του καταμαρτυρούν.
Επίσης, τα αποδεικτικά στοιχεία της πιο πάνω αναφοράς, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη.
Ωστόσο, θα θέλαμε να ξέραμε τι θα πράξει ο κ. δήμαρχος εάν πράγματι αληθεύουν οι τόσο βαριές καταγγελίες που αναφέρουμε πιο πάνω. Θα προσφύγει στον κ. Εισαγγελέα ή θεωρεί και αυτή τη φορά πως οι εν λόγω παρανομίες έχουν παραγραφεί;;;...........
Οψόμεθα

Δεν υπάρχουν σχόλια: