Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Οι αναγνώστες μας «καταδύονται στα άδυτα του blog και βγάζουν στην επιφάνεια τα λερωμένα κι' άπλυτα»....

Διαβάζονται τώρα από πολλούς αναγνώστες...
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
«Αιδώς Ερμιονίτες»!!...
Το ψηφιδωτό είναι έργο του αείμνηστου καλλιτέχνη μας Κώστα Γκάτσου 
δωρεάν στον πρώην  Δήμο Ερμιόνης!
Και οπωσδήποτε, η ευγενική προσφορά του με το θέμα του΄έργου  είναι σε πλήρη αντίθεση, με το κείμενο της θλιβερής αναφοράς που συνοδεύει!!! με αποτέλεσμα, να παίρνει τραγική διάσταση...

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2009

Δικογραφία σχημάτισε ο Λιμενάρχης Ερμιόνης για το κλείσιμο της παραλίας στο Μπίστι


Ο Λιμενάρχης Ερμιόνης Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Παύλος Ρέντας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας ενημέρωσε σχετικά με την υπόθεση του κλεισίματος με κάγκελα τμήματος της παραλίας στο «Μπίστι» από ιδιώτες. Όπως μας είπε έχει φωτογραφίσει το χώρο και έχει σχηματίσει δικογραφία. Από άλλη έγκυρη πηγή μάθαμε επίσης πως θα καλέσει για ανάκριση τον εκπρόσωπο ιερέα της ενορίας του Ι.Ν. Ταξιαρχών, καθότι η οικία έμπροσθεν της οποίας έχει κλειστεί η παραλία, είναι ιδιοκτησία του πιο πάνω Ι. Ναού. Ακόμα, για ανάκριση θα κλιθεί και ο ενοικιαστής-στρια της οικίας.
Ωστόσο, τα πνεύματα στην τοπική κοινωνία της Ερμιόνης είναι πολύ οξυμένα και αυτό εκφράζεται κυρίως με απειλές, για πράξεις αυτοδικίας. Θεωρούμε πως στην περίπτωση αυτή η Δημοτική αρχή Ερμιόνης, έχει υποχρέωση να ενημερώσει και να προστατέψει τους πολίτες.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

Λόγια συμπαράστασης.

Από την "Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης" 
λάβαμε το πιο κάτω μήνυμα.
Τις ευχαριστούμε.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχει χρειασθεί και στο παρελθόν να επέμβουμε για να καταγγείλουμε ανάρμοστη συμπεριφορά των εκλεγμένων εκπροσώπων του τόπου μας.
Ως ''Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης" παρευρισκόμαστε στα περισσότερα δημοτικά συμβούλια και έχουμε νιώσει ντροπή για τις "δημοκρατικές διαδικασίες.." που ακολουθούνται.

Αυτό οδηγεί σε απαξίωση της συμμετοχής των πολιτών του τόπου μας στα κοινά..

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ, για μια ακόμη φορά, την οποιαδήποτε μορφή βίας ως μοναδικό τρόπο αντίδρασης στην κριτική .

Για την " Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης"

Κική Βεντουρή Σέρφα

Ρίνα Λουμουσιώτη

Γαρυφαλλιά Δέδε

Αγγελική Μαντζαβίνου

Αθηνά Μπουκουβάλα

Είπαν ...

Παναγιώτης Μέξης πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος του Ν. Π. Δημοτικής Λιμενικής Επιτροπής Ερμιόνης προς Σταμάτη Δαμαλίτη: «Εάν ξαναγράψεις για μένα στο blog σου, θα σε ξεβρακώσω στο λιμάνι της Ερμιόνης.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δήμαρχος Ανάργυρος Λεμπέσης προς τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δ.σ. Ιω. Γανώση « Τι να σου κάνω πούστη που έχεις δική σου την αντιπρόεδρο της Βουλής»
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δήμαρχος Ανάργυρος Λεμπέσης και δ.σ. Βασίλης Αϊβαλιώτης προς Σταμάτη Δαμαλίτη « Φύγε και μην ξαναπατήσεις εδώ»
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο blogger Μάκης Κατσαΐτης έγραψε στο blog του το Σάββατο 2 Μαΐου.
"Η επίθεση στον κ. Δαμαλίτη δεν έγινε για προσωπικούς λόγους αλλά γιατί βγάζει στην φορά πράγματα που πρέπει να μείνουν στο σκοτάδι. Με επιμονή και συνέπεια. Πολιτικά πράγματα. Επωμίζεται τον ρόλο της αντιπολίτευσης".
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Βιβή Σκούρτη έγραψε σε επιστολή που δημοσιεύσαμε στο blog. «Ταπεινώνοντας, εκδιώκοντας, υβρίζοντας το δημοσιογράφο, δολοφονείς την αλήθεια. Κάθε φορά που πηγαίνουμε να παρακολουθήσουμε ως απλοί και έντιμοι πολίτες το Δημοτικό Συμβούλιο, βιώνουμε αποστροφή κι απογοήτευση. Καψαλιζόμαστε από το υπερφίαλο του χαρακτήρα των κρατούντων, αγανακτούμε με τις κατά συρροή αντιθεσμικές ενέργειές τους και τις προσπάθειές τους να επιβάλλουν μια ιδιόμορφη τρομοκρατία με χειροδικίες, ύβρεις και απειλές. Την τρομοκρατία του ισχυρού»
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γιώργος Νοταράς «"Για τους χριστιανούς των πρώτων χρόνων ήταν τιμή ο λιθοβολισμός. Ενώ προσβολή, χλεύη και κατακραυγή, γι’ αυτούς που λιθοβολούσαν"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: