Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πάλαι ποτέ Δήμος Ερμιόνης και η δημοτική αρχή, επί 16 χρόνια, - έτσι χύμα....

Οι αναγνώστες μας μετά τη χθεσινή αναδημοσίευση αυτού του πολύ σοβαρού θέματος με την εγκληματική αδιαφορία! του τέως Ερμιόνης εις βάρος του πρώην Δήμου μας κλικ >>>ΕΔΩ... θέμα που διαβάστηκε πάρα πολύ, συνεχίζουν να ερευνούν καθημερινά το αρχείο του blog και βγάζουν στην επιφάνεια θέματα όπως τα πιο κάτω, που διαβάζονται από χθες το βράδυ ακαταπαύστως...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Στο ΕΣΠΑ προσφεύγει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας 

για τις εκκρεμότητες του Βιολογικού Σταθμού Ερμιόνης..

Τρέχει και δε φτάνει ο δήμαρχος Δ. Καμιζής για  όσα κληρονόμησε ο ενιαίος δήμος από τους προκατόχους του…! 
Από το 2007 που έχει ξεκινήσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ η Περιφέρεια Πελοποννήσου με συνεχείς προσκλήσεις ενδιαφέροντος εκ νέου (είχαμε και πριν από το 2000-2005 μέχρι που έληξε το προηγούμενο ) για να ενταχθούμε σ’ αυτό το πρόγραμμα που τρέχει τώρα έως το 2012 για την αποπεράτωση του Βιολογικού, αλλά ο κ. Λεμπέσης ο δήμαρχος, έλεγε στο Δ.Σ. πως είναι χρονοβόρο και δεν εντασσόταν σ’ αυτό, λες και περίμενε χρήματα από τον ουρανό!! 
Έτσι πριν ένα χρόνο στις 16 Απριλίου 2010 του είχε δοθεί προθεσμία από τον Περιφερειάρχη μέχρι φέτος τον ίδιο μήνα να έχει τελειώσει το έργο διάθεσης των υγρών αποβλήτων από τα επεξεργασμένα λύματα που τρία χρόνια τώρα από την ημέρα λειτουργίας του βιολογικού σταθμού παρανόμως τα έριχνε χύμα στη θάλασσα στην βόρεια είσοδο το λιμανιού της Ερμιόνης.
Και σαν να μη μας φτάνουν όλα αυτά έχουμε και τον κ. Π. Μέξη που δηλώνει ψευδώς στο Δ.Σ. χθες, ότι δεν πέφτουν λύματα από της αποχετεύσεις της πόλης στη θάλασσα αφού ο υπεύθυνος του βιολογικού δ.σ. τότε και αείμνηστος τώρα Αντ. Πάλλης είχε δηλώσει στο Δ. Σ. εκτός των άλλων, πως το 30% των λυμάτων πέφτουν ακόμα στη θάλασσα στο βόρειο και το νότιο λιμάνι!
Έτσι υπό αυτές τις συνθήκες και κάτω από αυτή τη «δαμόκλειο σπάθη»… της λήξης της προθεσμίας,  να λειτουργεί τόσα χρόνια ο Βιολογικός Σταθμός χωρίς άδεια Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται, με πρόστιμα στο Δήμο Ερμιονίδας τώρα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση διότι οι καταγγελίες έχουν φτάσει μέχρι εκεί, ο δήμαρχος κ. Καμιζής σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα των τριών μηνών δημαρχίας του όπως συζητήθηκε και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. με επιστημονικό προσωπικό του δήμου και με εθελοντές, ολοκλήρωσε το φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά μελέτες κ.α., για την ένταξη του εν λόγω έργου στο ΕΣΠΑ. 
Τρέχει να προλάβει, γιατί η προθεσμία που έχουμε πάρει από την Π.Π. λήγει σε 12 ημέρες!!! 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Καλημέρα κ. Λεμπέση και όσοι πρώην «άρχοντες» ψηφίσατε αυτή την πίστωση!!

Διαβάζουμε από λίστα χρηματικών ενταλμάτων του αείμνηστου...  Δήμου Ερμιόνης. 
[…] Παράθεση γεύματος για τον εορτασμό των Παμμέγιστων Ταξιαρχών την 8η Νοεμβρίου 2010, (2000 ευρώ)...

Κύριε Λεμπέση "Δήμαρχε του τέως Δήμου Ερμιόνης"  (έτσι υπογράφει έκτοτε, δηλαδή, έφυγε ο Δήμος... και έμεινε αυτός, δήμαρχος...) και λοιποί «άρχοντες» του πάλαι ποτέ Δήμου Ερμιόνης μπορείτε να μας πείτε πόσα άτομα κάθισαν σ’ αυτό γεύμα, τι φαγητό τους προσφέρατε και αν σύμφωνα με το πρωτόκολλο έπρεπε να προσκληθούν;;

Μήπως και οι επίτροποι του Ι.Ν. Ταξιαρχών συμπεριλαμβάνονται στους επισήμους που παρακαθόντουσαν σ' αυτό το γεύμα;;

Τέτοιες περιπτώσεις έχουμε και σε άλλα ανάλογα τραπεζώματα στα 12 χρόνια Καποδιστριακού Δήμου Ερμιόνης, όπως στον πανηγυρικό εορτασμό του Ευαγγελισμού στον ομώνυμο Ι. Ναό της Θερμησίας και το ίδιο στις 29-30 Ιουνίου εορτασμός των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Ηλιόκαστρο.
Το τι γινότανε σ' αυτά τα τραπεζώματα Θερμησίας, και  Ηλιοκάστρου μη μας ζητάτε να το σχολιάσουμε γιατί  θα συγχυστείτε.... (έλα και εσύ να φας!!)
Αυτά σε ό,τι αφορά φαγοπότια σ’ αυτές τις εορταστικές πανηγύρεις. 
Και φυσικά έπεται συνέχεια και για άλλες τέτοιες ιστορίες…
Ωστόσο, θα θέλαμε να ξέραμε ποια θα είναι η πολιτική της Δημοτικής Αρχής Δήμου Ερμιονίδας για τέτοιες και άλλες σπατάλες που μας φέρανε να έχουμε εκ κληρονομίας… καταχρεωμένο τον ενιαίο Δήμο Ερμιονίδας και να έχουν το θράσος και την αναίδεια χωρίς κανένα ηθικό φραγμό αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που είναι  υπεύθυνοι εκτός των άλλων και γι' αυτή την οικονομική κατάντια στο Δήμο μας , να θέλουν να βρίσκονται στο προσκήνιο....(Ας Κρυφτούν  και να μη μας προκαλούν άλλο πια!!)
Εμείς πάντως σεβόμαστε κατά κάποιο τρόπο αυτούς και αυτές, που έχουν κρυφτεί στις «τρύπες τους»… 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Απλήρωτα χρηματικά εντάλματα του Δήμου Ερμιόνης έτους 2010 που κληρονόμησε ο Δήμος Ερμιονίδας.

Ορισμένα από αυτά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον 
π.χ. Σε καφετέρια των Μανδρακίων για 
«Παράθεση πρωινού- αναψυκτικών- καφέ 
για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 2010  (547,50) ευρώ» 
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται με 12 ακόμα σελίδες από  εντάλματα που εκδόθηκαν όλα τον Δεκέμβριο μήνα του 2010 λίγες μέρες προτού αποχωρίσουν οι «άρχοντες»….! από το Δήμο. 178 εντάλματα τον αριθμό το μήνα Δεκέμβρη.
Ωστόσο διαβάζοντας τη λίστα κάνοντας κλικ πάνω στα έγγραφα για να ανοίξουν, κάντε τη δική σας έρευνα όπου σας τραβήξει το ενδιαφέρον η προσοχή σας 
Π. χ. για φιλοξενίες στο Ξενοδοχείο «ΑΚΤΗ ΠΛΕΠΙ» (1951 €) στο ΚΙΟΥ ΚΛΑΜΠ Ε.Π.Ε. (10.786 €) αυτά που γράφαμε κατά καιρούς για σουίτες και άλλα πολλά και δεχτήκαμε από τα γνωστά λαμόγια… τις προσβλητικές και συκοφαντικές επιθέσεις. Διαβάστε ακόμα πόσο πληρώσαμε για προμήθεια υλικών  για το καρναβάλι του 2010 με μηδέν έξοδα φέτος και άλλα πολλά. 
«Απ’ όλα έχει ο μπαξές…» κέφι να έχετε να ερευνάτε τας γραφάς του Λεμπέση και της παρέας του…

Αυτό που φοβόμαστε είναι, ότι ο Μέξη Πάνο θα μας αποκαλέσει στο Οικονόμα – σκόπιό τους πάλι συκοφάντες… σπιλωτές… διαστρεβλωτές… της δικής του «αλήθειας»... και άλλα τέτοια γλαφυρά!! του παλικαρά άρχοντα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: