Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Η δεύτερη παρουσίαση στο blog του πιο αντιπροσωπευτικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην περιοχή της Ερμιονίδας - "Club Marmara - Lena Mary" ...

Αφιέρωμα για το χατίρι του αγαπητού φίλου μου - Διευθυντή του ξενοδοχείου Μάκη Αλισανδράτου

Φώτο - κείμενα - παρουσίαση 
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε δεύτερη ολοκληρωμένη ανακαίνιση του συγκροτήματος προχώρησε και φέτος η ιδιοκτήτρια εταιρία TUI – γαλλικών συμφερόντων, ξοδεύοντας αφειδώς χρήματα, γι’ αυτό και οι εικόνες που σας δίνουμε...Ο δυναμικός διευθυντής Γεράσιμος (Μάκης) Αλισανδράτος  στη μικρή συνέντευξη που μας παραχώρησε μεταξύ άλλων  θα μας πει:
Ερώτηση: Πέστε μας κ. διευθυντά τι είναι αυτό στο ξενοδοχειακό σας συγκρότημα που κάνει τη διαφορά από τις άλλες χρονιές.
Απάντηση: «Το Hotel Club Marmara – Lena Mari της TUI Γαλλίας επένδυσε στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου καθώς και στον εξωτερικό. Συγκεκριμένα στον εσωτερικό χώρο έγινε αλλαγή του εξοπλισμού των δωματίων με καινούργιο, καθώς και αλλαγή όλων των  δαπέδων με καινούργια πλακάκια. 
Επίσης, επειδή η Μεσογειακή διατροφή σε όλη την Ευρώπη  έχει αρχίσει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις, έχουμε κάνει μια μελέτη - σ’ αυτό το θέμα που αφορά την υγεία μας, γι’ αυτό οι μπουφέδες μας  εστιάζονται  στη Μεσογειακή διατροφή. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος κάθε Παρασκευή έχουμε καθιερώσει για τους πελάτες μας αποκλειστικά Μεσογειακό μπουφέ. 
Ακόμα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Αθλητικές δραστηριότητες με γυμναστική, τοξοβολία,  τένις, βόλεϊμπολ και ποδόσφαιρο. 
Όλα αυτά συνδυάζονται με ελληνική βραδιά,  με μια ανιμασιόν από μουσική, τραγούδια και χορό με συγκροτήματα και  επαγγελματίες χορευτές από την Αθήνα. 
Ωστόσο, κάθε βράδυ έχουμε διαφορετικό θέατρο και μέχρι το πρωί ντίσκο!
Ακόμα, διοργανώνουμε  μια φορά  την εβδομάδα πεζοπορία και ξενάγηση σε ωραίες τοποθεσίες της περιοχής. 
Φώτο από το άλμπουμ του ξενοδοχείου μας
που βλέπουν οι πελάτες....
Επίσης, επισκεπτόμαστε και δείχνουμε  στους πελάτες μας τα εκατοντάδες οπωροφόρα δέντρα που έχουμε μέσα στο συγκρότημά μας, όπως φιστικιές, λεμονιές, ελιές, πορτοκαλιές κ.α. καθώς και τους ωραίους ολάνθιστους κήπους μας. 
Πορτοκαλιά
Φιστικιά 


Αυτό που θέλω να πω ακόμα, το ξενοδοχείο μας συμβάλλει στην οικονομία της περιοχής και η επιχείρηση είναι  πάντα αξιόχρεη στις οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις της, κυρίως προς το Δήμο…

Αυτές είναι γενικά οι δραστηριότητες του ξενοδοχείου μας με την έναρξη της νέας σαιζόν που κάνουν τη διαφορά...

Η κεντρική είσοδος του ξενοδοχείου

Στη ρεσεψιόν ο Διευθυντής Γεράσιμος (Μάκης) Αλισανδράτος

Υπνοδωμάτιο - η αισθητική διάχυτη ...

Άλλο υπνοδωμάτιο - για πελάτες με ρομαντική διάθεση...
Η τουαλέτα και το μπάνιο

Εικόνες από τα μπανγκαλόου 


Δωμάτιο δίκλινο 
τρίκλινο
το μπάνιο και η τουαλέτα τους
Κήπος ανάμεσα στα μπανγκαλόου!
Εικόνες από το νέο ειδυλλιακό εξωτερικό χώρο του εστιατορίου 
στο κεντρικό κτήριο 
Η περσινή μας παρουσίαση 
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Ένα πρωινό στον επίγειο παράδεισο της Ερμιονίδας!!

 Club Marmara Lena Mary
τo πιο αντιπροσωπευτικό ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή…

Μαγική άποψη νότια του ξενοδοχείου με φόντο το Μυρτώον πέλαγος...
Σήμερα το πρωί επισκεφθήκαμε την ξενοδοχειακή μονάδα "Club Marmara Lena Mary" γαλλικών συμφερόντων, στην  πιο γραφική και πανέμορφη  παραλία με τη σμαραγδένια θάλασσα της Ερμιονίδας, στις νότιες ακτές της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας. Άποψη δυτικά του ξενοδοχείου...
Στις πισίνες με  τον φανταστικό αντικατοπτρισμό...
Πρόκειται για μια τουριστική ξενοδοχειακή μονάδα, που όπως δείχνουν οι εικόνες που σας δίνουμε, η ιδιοκτήτρια εταιρία δεν λυπάται... το χρήμα για τη συντήρησή  της, δείχνοντας παράλληλα σεβασμό σ’ αυτό το πανέμορφο τοπίο που μας χάρισε η φύση εκτός των άλλων στην περιοχή μας. 


... στα λουτρά και τα μασάζ... με την περιποίηση ωραίων και ευγενικών κοριτσιών!
.... στο γυμναστήριο...
... στα πολυτελή δωμάτια!
Σ’ αυτό συντελούν και το επιλεγμένο προσωπικό του ξενοδοχείου, κάτι που οφείλει η εταιρία (κατά τη γνώμη μας)  στον Γενικό Δ/ντη του (η ψυχή της επιχείρισης) κ.  Γεράσιμο (Μάκη) Αλισανδράτο. – Άνθρωπος για όλες τις εποχές…! θα προσθέσουμε και ως εκ τούτου δημοφιλής σε όλη την περιοχή. 
... στην τραπεζαρία...
Με την ευκαιρία που μας δίδεται, θέλουμε να πούμε και αυτό για άλλη μια φορά, πως η ξενοδοχειακή  επιχείρηση είναι από τις λίγες που είναι αξιόχρεη στις οφειλές της προς το Δήμο, απ' ότι γνωρίζουμε. Τα συμφέροντα του Δήμου είναι αξιόλογα, αφού το εν λόγω ξενοδοχείο από την ημέρα που ανοίγει (φέτος άνοιξέ το Πάσχα όταν αρκετά ξενοδοχεία ήσαν κλειστά στην περιοχή) και αυτόν τον μήνα είναι φουλ από πλευράς πληρότητας τουριστών - επισκεπτών.
Στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ο δ/ντης Γεράσιμος (Μάκης) Αλισανδράτος  και η  πολύ ευγενική ρεσεψιονίστ κα Ναταλί


Στο ρεπορτάζ δίπλα μας ο Δ/ντης Μάκης Αλ. 
Μακάρι να μπορούσαμε να σας περιγράφαμε το μανατζάρισμα και τις σχέσεις του...  με το προσωπικό – με ένα ιδιαίτερο τρόπο…- καθώς  και τις δημόσιες σχέσεις με τους πελάτες του ξενοδοχείου, αν και οι περισσότεροι πλέον των διακοσίων, την ώρα που προσήλθαμε αποχωρούσαν με πούλμαν και ενοικιασμένα αυτοκίνητα  για επισκέψεις  σε αρχαιολογικούς και  ιστορικούς χώρους, καθώς και σε άλλα αξιοθέατα στην ευρύτερη  περιοχή της Αργολίδας. 

Κλείνοντας να σχολιάσουμε, πως όλοι οι χώροι του συγκροτήματος που επισκεφθήκαμε για το ρεπορτάζ ανέδυαν  οσμή  οργάνωσης(!),  φροντίδας και μιας ιδιαίτερης αισθητικής!! Αδιάψευστος μάρτυρας οι εικόνες που σας δίνουμε, εκτός των άλλων…
Φώτο – ρεπορτάζ
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: