Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Στα ΒΑΘΙΑ!!... η «ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» - ανάβει Πράσινο ΦΩΣ!! στους bloggers μέλη της …

Η επιστολή μας προς το Δ.Σ. της  Ε.Σ.Δ. και η απάντηση…-
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TA ΒΑΣΑΝΑ ΤΩΝ BLOGGERS... ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & 
ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ! 

Σηκώνουν ...σταυρό ...αλλά αντέχουν 

σαν χαλκέντεροι δημοσιογράφοι !


Για όλη την αναφορά  >>>http://webpressunion.blogspot.gr/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ- 
Του ζητούν 500.000 ευρώ..,με αγωγές! 
Λέμε: Να τους δώσεις το τρίτο το μακρύτερο; ΄Οχι δεν το συνιστούμε...
Αυτό είναι εργαλείο ζωής! Στειλτους απλά στο διάολο!

Σταμάτης Δαμαλίτης

26 Μαρπρος Εμένα

Αγαπητέ πρόεδρε της Ε.Σ.Δ. κ. Απόστολε Βραχιολίδη και μέλη του Δ.Σ. έχω ετοιμάσει αυτό το κείμενο προς ανάρτηση. Ζητώ την έγκρισή σας σε ό,τι αφορά το μέρος που αναφέρομαι σε εσάς και στην Ένωσή μας. Τα υπόλοιπα είναι δική μου υπόθεση.
Με εκτίμηση
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 
ΥΓ. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΄Οχι ...Είστε λεύτεροι να γραφετε ό,τι θέλετε ...και χωρίς την άδειά μας! 
Η ΕΣΔ. δεν εμπλέκεται στις σκέψεις των μελών της. 
ΕΙΣΤΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ. 
--------------------------------------------------------------------------------------------

Πρέπει η «Ένωση Συντακτών Διαδικτύου» να παρέχει βοηθητική Νομική κάλυψη στα μέλη της…


Ευχαριστώ  τη διοίκηση της  «Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου» για την παρέμβασή της και την ηθική στήριξη που μου  προσέφερε με την Ανακοίνωση που εξέδωσε >>>ΕΔΩ... κατά του ανήθικου κουκουλοφόρου διαχειριστή του blog που μας είναι γνωστός αλλά κρύβεται και είναι  Ερμιονίτης.  Και φυσικά θα αποκαλύψουμε στη συνέχεια και τον «άρχοντα»...που κρύβεται και αυτός πίσω από την ψευδωνυμία  και την ανωνυμία του και κινεί τα νήματα της ανήθικης χυδαίας συκοφάντησης και παραπληροφόρησης στο blog του!
Ωστόσο,  θεωρώ, πως  πρέπει η Ε. Σ. Δ. να οργανωθεί και σ’ αυτόν  τον τομέα, για να μπορεί να προσφέρει βοηθητική Νομική κάλυψη στα μέλη της, που θα της το ζητήσουν. 
Εγώ πάντως, έχω την προαίσθηση πως θα πεθάνω και θα έχω εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη (από μηνύσεις - και αγωγές αποζημίωσης μέχρι και 500.000€ έχουμε μέχρι τώρα) που ποτέ δεν είχα στην προηγούμενη  ζωή μου - και αυτό συνέβη  από τότε που άρχισα να δημοσιογραφώ, μπαίνοντας στα βαθιά... Όλον αυτόν τον κατατρεγμό  τον δημιουργούν οι θιγόμενοι αιρετοί  του πολιτικού μας βίου νυν και πρώην και άλλοι παράγοντες, για να μου κλείσουν το στόμα και να  αναγκαστώ «να κρεμάσω την  πέννα μου»  και αυτοί να ησυχάσουν για να δρουν ανενόχλητα... Αυτό όμως, καθώς γνωρίζω το χαρακτήρα μου, τις αρχές και τα πιστεύω μου, δεν πρόκειται να συμβεί, γιατί έχω κάνει ένα κρυφό όρκο μέσα μου να είμαι κυνηγός της είδησης και της αλήθειας  για την εθελοντική ενημέρωση των συμπολιτών μου, μέχρι το τέλος της ζωής μου, αφού η Υγεία μου το επιτρέπει…
Ο διαχειριστής του blog
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
***Κύριε Δαμαλίτη,  Τιμούμε την αποφασιστικότητα σου να υπηρετείς την  ιερή πληροφόρηση των συμπολιτών σου. Δυστυχώς, όπως φαίνεται με την επιστολή σου, δεν θα αποφεύγεις την κοινή μοίρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ. Θα διώκεσαι από δίποδα-λαμόγια που θίγονται από τις αλήθειες που βγάζεις στο φως! Για να επιβιώσουν οι αλητάμπουρες αυτοί... επιδιώκουν την δική σου θανή...δημοσιογραφική θανή! Γνωστό το στόρι παγκοσμίως! 
*** Η ΄Ενωση Συντακτών Διαδικτύου, γνωρίζει άριστα τα προβλήματα των μπλογκερς, αλλά δεν επιθυμεί προς το παρόν να αναμιχθεί σε παροχή Νομικών Υπηρεσιών σε μέλη της που διώκονται δικαστικά...Δεν θα ήθελε να παραξηγηθεί, όντας γνωστόν πως οι δικηγόροι μαζί με τους πολιτικούς και καλλιτέχνες είναι οι 3 σταθεροί διώκτες των δημοσιογράφων, του Τύπου.Τα έχουμε γραμμένα αυτά & στις ιστοεσελίδες μας.
Διάλεξε τον δικηγόρο υπερασπιστή σου... και μην τον αφήσεις να αεροκοπανάει.. με  τις γνωστές δικηγορίστικες κοτσάνες... του. Αν κάπου δεν σου κολλάνε οι αερολογίες του... επικοινώνησε με την ΕΣΔ να σου πούμε τα συν και πλην ... της στρατηγικής του ...Μην ξεχνάμε δε πως ελάχιστοι δικηγόροι γνωρίζουν τα Του Τύπου ( Το πολύ 10 σε όλη την Ελλάδα). Και δη τα του Διαδικτύου...΄Αλλο τι μπούρδες σας λένε. 
Αυτό το κάνουμε πρόθυμα...΄Αλλοι δημοσιογραφικοί σύλλογοι διαθέτουν Νομική συμπαράσταση στα μέλη τους... αλλά είναι για τα μάτια... και το διωκόμενο μέλος τους δεν αντιμετωπίζεται με τη δέουσα νομική σοβαρότητα. Και το σύστημά τους δεν λειτουργεί! 

Αλλά πάντως μην σκιάζεσαι... Και σαφώς υπάρχουν έντιμοι δικαστές! Αλλά να μην λησμονείς πως στις μικρές-ιδιαίτερα- κοινωνίες αστυνόμοι, δικαστές,  δικηγόροι ...γενικώς κρατικοί υπάλληλοι διαπλέκονται μεταξύ τους ...  Ανήκουν στην ίδια ΦΑΡΑ! 
Αυτό για να μην θυμηθώ άλλα  της δημοσιογραφικής μου πορείας...
Μόνον αυτό: Εισαγγελέας βορειοελλαδίτικης πόλης ..προκειμένου να μου επιδαψιλέψει "τιμές" -ήμουν σε δημοσιογραφική αποστολή- με πήγε μεσάνυχτα σε σκυλάδικο... και μίλησε στον μαγαζάτορα να μου φέρει γκόμενα!
Φρικίασα! Γιατί δεν του έδωσα την εντύπωση ότι είμουν ...γκομενιάρης ...τσουτσουνοπαίχτης! ..Καταλαβαίνεις ... τι νογάω... με τους τσίφτηδες της τοπικής εξουσίας; 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ
( και μάγκας παντός καιρού)  

Δεν υπάρχουν σχόλια: