Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Πολύ βαρύ Κυριάκο μας, αλλά δεν το λέμε εμείς- «Φωνάζει ο κλέφτης» απαντάει στη ΝΔ η κυβέρνηση....

http://www.altsantiri.gr/
Αξιοθρήνητη χαρακτηρίζουν την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να ξεσηκώσει παραπλανητικό θόρυβο γύρω από τον εκσυγχρονισμό και την αυστηροποίηση της νομοθεσίας του Πόθεν Έσχες, κυβερνητικές πηγές, ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης.
Με ένα σκωπτικό σημείωμα, υπό τον τίτλο «Φωνάζει ο κλέφτης«, πηγές της κυβέρνησης επιτίθενται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζοντας «είναι αξιοθρήνητη η προσπάθεια της ΝΔ, πάντα σε συντονισμό με τις φυλλάδες που εξευτελίζουν συστηματικά την δημοσιογραφία, να ξεσηκώσει παραπλανητικό θόρυβο γύρω από τον εκσυγχρονισμό και την αυστηροποίηση της νομοθεσίας του Πόθεν Έσχες»
Για την ουσία του ζητήματος μάλιστα τους παραπέμπουν – «αν είναι φυσικά σε θέση να κατανοήσουν κάπως πιο σύνθετα κείμενα»– στην αναλυτική απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
«Για τα περί φορολογικών παραδείσων ας μιλήσουν καλύτερα με τον κ. Παπασταύρου», σχολιάζουν και, τέλος, για τα περί «εκκωφαντικής σιωπής του Μαξίμου» τους υπενθυμίζουν «ότι χρωστούν ακόμα απαντήσεις για τα τιμολόγια και τα παρεάκια με τους εκβιαστές». «Τους χαιρετισμούς μας στην μονταζιέρα«, προσθέτουν οι πηγές της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: