Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

«Δεν μπορούμε να κτυπάμε πλέον αλυσοδεμένους»…

 Εδώ ο κόσμος της Ερμιόνης και της Ερμιονίδας χάνεται… και αυτοί, στο δικό τους κόσμο...
«Ναι, αλλά δεν έγραψες τίποτα για το κάψιμο του Γιούδα το Πάσχα και γι’ αυτό το καταπληκτικό  υπερθέαμα με τα εναέρια πυροτεχνήματα, τα βεγγαλικά και τους δυναμίτες που σειόταν όλη Ερμιόνη... Όλο για τον Σπετσιώτη, τον Χαριτάτο και για τον Καραβά γράφεις…» 
«Ερμιόνη στο ημίφως»…

Μόνο γι' αυτά που δεν γράφω - κατά τη γνώμη τους - ενοχλούνται.... Όλα τ’ άλλα, τα τραγικά και θλιβερά που συμβαίνουν στην τοπική κοινωνία μπροστά στα μάτια μας και τους ενημερώνω,  - για το Δήμο μας,  την Περιφέρειά μας,  αλλά και όλη τη χώρα μας, δεν τους ενδιαφέρουν, δεν τους ενοχλούν, δεν τους προβληματίζουν! Κι’ όμως, αυτοί, οι πολλοί, έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα (άλλα χωρίς δημοκρατικές υποχρεώσεις…) να διαμορφώνουν κάθε φορά τα εκλογικά αποτελέσματα προς ανάδειξη αυτών, που θα αποφασίζουν  για τις τύχες μας και τη ζωή μας! Κυρίως, τις τύχες και το μέλλον των παιδιών μας!! Και να τα αποτελέσματα!ΚΑΤΆΝΤΙΑ...  ΔΥΣΤΥΧΙΑ!!! 
Πάντως, σοκαρίστηκαν, που είδαν τον Μπέγκαμ στην Ερμιόνη...
Τι άλλο να πούμε γι’ αυτούς τους συμπολίτες μας τα’χουμε  χαμένα!
Γι’ αυτό, «δεν μπορούμε να κτυπάμε πλέον αλυσοδεμένους»…

Αντί για καλημέρα 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
ΥΓ. Το blog είναι ανοικτό, να δώσει βήμα, σε κάθε συμπολίτη μας, που επιθυμεί να εκφράσει επώνυμα,  τη δική του άποψη πάνω σε κοινωνικά, δημοτικά, πολιτικά ζητήματα, για ν’ ανοίξει ο διάλογος. Διαφορετικά, σας προσπερνάμε και ακολουθούμε το δικό μας μοναχικό, ακανθώδη ωστόσο παρήγορο, ελπιδοφόρο, γλυκό… ανηφορικό δρόμο κι' όπου μας βγάλει η άκρη του...


Δεν υπάρχουν σχόλια: