Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Βιβή Σκούρτη - με πολιτική άποψη στα ενδότερα του σκανδαλώδους θέματος που ταλανίζει τους συνειδητοποιημένους πολίτες της Ερμιονίδας...

[...]Θα θεωρούσαμε ορθή και επιβεβλημένη την ενέργεια των επικεφαλής  των Δημοτικών συνδυασμών κ.κ. Ι. Γεωργόπουλο, Αν. Λάμπρου και Αν. Τόκα, προσφυγής τους στην Εισαγγελία...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η συζήτηση για τον Δεματοποιητή μπαίνει στο σωστό δρόμο

η εικόνα προφίλ της Παρασκευή ΣκούρτηΣτο τελευταίο σημείωμά μου έκλεινα με τη φράση του Φιοντόρ Ντοστογιέφκι:
«Οι κινήσεις του ενόχου είναι όπως το πέταγμα της νυχτερίδας»
Νομίζω, ότι με την ανακοίνωση του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Σφυρή, μια ανακοίνωση διατυπωμένη με κακά ελληνικά και συντακτικά ανερμάτιστη, η φράση του Ρώσου συγγραφέα επιβεβαιώνεται.
               Ο κ. Σφυρής με γλώσσα  καφενείου επικρίνει τους επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης, εξαιρώντας φυσικά τον κ. Λυμπερόπουλο. Πώς  να κάνει κι αλλιώς, αφού την εποχή που ήταν Δήμαρχος Κρανιδίου, υπήρξε έμμισθος συνεργάτης του;
Και αλλοίμονο! Αυτό που καταφέρνει απειλώντας, μας γυρίζει στο Κολοσσαίο αιώνες πίσω, τότε που το πλήθος αλάλαζε στην αρένα για φρέσκο αίμα από μονομαχίες, θηριομαχίες, χριστιανικά μαρτύρια.
Αντιλαμβανόμαστε αυτά τα πετάγματα της νυχτερίδας του κ. Δημάρχου, διότι αποκαλύφθηκε ότι εκείνος έφερε τα δέματα στα Δίδυμα μαζί με τον κ. Λεμπέση και τώρα αυτός είναι που τα θάβει μαζί με τον κ. Τατούλη.
Ο κ Σφυρής είναι αυτός που συναίνεσε να αγοραστεί ο Δεματοποιητής, ένα μηχάνημα που δεν χρησιμοποιείται και ζημιώθηκε με την αγορά του το Δημόσιο Ταμείο και βλάφτηκε το Δημόσιο συμφέρον. Θεωρούμε ότι η Εισαγγελία στο θέμα αυτό έχει υποχρέωση να παρέμβει και να προβεί στην απαραίτητη διερεύνηση.
Σίγουρα ο κ. Δήμαρχος παραβιάζοντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Μάρτη του 2016, διαπράττει ένα περιβαλλοντικό έγκλημα και ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος της υγείας των κατοίκων της Ερμιονίδας.
Θα θεωρούσαμε ορθή και επιβεβλημένη την ενέργεια των επικεφαλής  των Δημοτικών συνδυασμών κ.κ. Ι. Γεωργόπουλο, Αν. Λάμπρου και Αν. Τόκα, προσφυγής τους στην Εισαγγελία.

                                                            Βιβή Σκούρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: