Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Βιβή Σκούρτη > η ΡΙ.Κ.Ε.Σ. «λαγός» του συνδυασμού του δημάρχου Δημήτρη Σφυρή!! ...

Για ποια ανακοίνωση της ΡΙ.Κ.Ε.Σ. μιλάτε κ. Σκούρτη;;
Εδώ "η βελόνα του ιστολογίου της παράταξής τους έχει κολλήσει"  στις 23/5/2014  - 
πέντε ημέρες μετά τις δημοτικές εκλογές του 1ου Γύρου τον Μάιο του 2014

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου 23.05.2014

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

«Πλην Λακεδαιμονίων»...

Τούτη τη φορά η αρχαία ρήση είναι για κακό και φυσικά προσβάλλει την «Αριστερά» στην περιοχή μας και εκείνους που στις Δημοτικές εκλογές του 2014 μιλούσαν εξ ονόματός της και ζητούσαν την ψήφο των πολιτών. 
Συγκεκριμένα αναφέρομαι στον επικεφαλής της ΡΙ.Κ.Ε.Σ. κ. Κώστα Λυμπερόπουλο και στον συνδυασμό του, που ήθελε να εκφράσει την Αριστερά.
Βλέπω ότι η ανειλημμένη υποχρέωση που είχε, ώστε να μην παρευρεθεί στην συγκέντρωση για την τύχη του ΧΑΔΑ στα Δίδυμα, απ’ ό,τι φαίνεται συνεχίζεται και δεν μετέχει σε καμία από τις ενέργειες που ορθά και από κοινού κάνουν οι υπόλοιποι συνδυασμοί της Αντιπολίτευσης.  
Αποκορύφωμα αυτής της τακτικής  αποτελεί η ανυπαρξία ανακοίνωσης του συνδυασμού του κ. Λυμπερόπουλου, μα και η απουσία του στη συνάντηση των εκπροσώπων της Αντιπολίτευσης με τον αρμόδιο αναπληρωτή Υπουργό για ζητήματα Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη.
Θεωρούμε ότι ο κ. Λυμπερόπουλος οφείλει να δώσει κάποιες εξηγήσεις, κυρίως στον κόσμο της Αριστεράς. Όσο σιωπά επιβεβαιώνει τη θέση που εξέφρασα προεκλογικά, ότι δηλαδή ο συνδυασμός του δεν ήταν τίποτε άλλο παρά «λαγός» του συνδυασμού του κ. Σφυρή.
                              Βιβή Σκούρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: