Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Μπαράζ εκρηκτικών αντιδράσεων δημιουργούν συνεχώς "οι πατριωτικές δηλώσεις"... του δ.σ. εκ Διδύμων Π. Απόστολου...

Με σκληρό πολιτικό λόγο η δημοτική παράταξη ΝΕΔΥΠΕΡ 
με επικεφαλής τον δ.σ. Τάσο Τόκα
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
e-mail στο blog...


ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ...

Χρησιμοποιώντας το ψέμα και τη συκοφαντία ο κ. Αποστόλου ξεπέρασε τα όρια συνεχίζοντας  την παλιά δοκιμασμένη τακτική  των προπαγανδιστών ανά τον κόσμο ότι, όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται.
Και κρύβοντας την αλήθεια, που δεν μπορεί όμως να κρυφτεί, προσπαθεί να μειώσει την επιτυχημένη όντως προσπάθεια όλης της αντιπολίτευσης  του Δήμου Ερμιονίδας για να δοθεί μία λύση στον τρόπο   αντιμετώπισης  της κατάστασης που επικρατεί στην υπερ-χωματερή των Διδύμων, η οποία θα στηρίζεται  σε νόμιμες ενέργειες από τους καθ΄ύλην αρμόδιους.
Η «τεχνική»  του γραψίματος της συνειδητά μειωμένης αντίληψης, υπηρετεί τον λαϊκισμό στο μεγαλείο του.
Αφήστε το πνεύμα, λοιπόν, κ. Αποστόλου και ασχοληθείτε με την ουσία.!!
Και απαντήστε μας:
1.Είναι ή δεν είναι παράνομο να θαφτούν τα σκουπίδια;
2.Κάνατε σαν πλειοψηφούσα αρχή του Δήμου Ερμιονίδας τις μετρήσεις για την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα που αποφασίσαμε όλοι μαζί στο ΔΣ της 7ης Μαρτίου;
3.Είχατε δεσμευτεί ως αντιπολίτευση και εσείς προσωπικά ότι θα φύγουν τα σκουπίδια και τα δέματα από τον Σταυρό Διδύμων;
4.Γιατί αλλάξατε γνώμη και θέλετε ξαφνικά να κουκουλώσετε τα σκουπίδια αγνοώντας τις βλάβες που θα προξενήσουν  στη δημόσια υγεία;
Όσο για το πράσινο σημείο στην είσοδο της πόλης του Κρανιδίου τα έχουμε ξαναπεί!!!
Ανησυχούμε μην γίνει ακόμα ένας Σταυρός Διδύμων ή ένας Κάμπος Κρανιδίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΔΥΠΕΡ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε κλίμα αδελφοσύνης και αγάπης για την ιδιαιτέρα τους πατρίδα 
οι θέσεις τους για το σοβαρό πρόβλημα 
από τους συγχωριανούς του δ.σ. Π. Απόστολου 

Επιστολή στο blog... 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ  ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Δίδυμα 26/06/2016
Διαπιστώνουμε το τελευταίο διάστημα μια αμηχανία στη Δημοτική Αρχή και στα στελέχη της σαν να φαίνεται ότι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη . Σαν να ξεχνούν τι έχει γράψει η ιστορία.
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ για να σταματήσουμε όλοι μαζί την ανεξέλεγκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε στον Σταυρό Διδύμων και το καταφέραμε όλοι μαζί  !!!
 ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ το 65%  της αντιπολίτευσης για να μην κουκουλώσουμε όλα τα σκουπίδια στη ζούλα με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας .
 ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για μια επιστημονικά τεκμηριωμένη αποκατάσταση και ακούμε προτάσεις από όλους τους επιστήμονες και αρμόδιους Δημόσιους φορείς .
Δεν το παίζουμε ειδικοί , να βλέπουμε  μια τομή και χωρίς καν να διαβάσουμε την μελέτη ,να αποφασίζουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Εμείς συμβουλευτήκαμε ειδικούς επιστήμονες περιβαλλοντολόγους , μας ανέλυσαν την<< μελετη>> και την έκριναν ακατάλληλη.
ΔΕΝ αλλάξαμε στάση χωρίς να διαβάσουμε  την νέα μελέτη (ύποπτο)!!!
Δεν συμφωνήσαμε ποτέ σε μια αποκατάσταση χωρίς στεγανοποίηση εδάφους αντιθέτως εσείς την αποδεχτήκατε.
 Δεν είμαστε εμείς Δημοτική Αρχή για να λέτε <<καλορίζικα>> Κάπου τα μπερδεύετε, έχετε χάσει την ψυχραιμία  σας . Πρόσεξε μην σας  εξαπατήσουν και εσάς  όπως και τον Δήμαρχο  για δεύτερη φορά.
Ζητάτε να μη γίνει καμία δραστηριότητα επεξεργασίας απορριμμάτων στο Σταυρό Ερμιονίδος .ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ
Ζητάτε συνολική αποκατάσταση του χώρου .ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ
Ζητάτε επιφανειακή  στεγανοποίηση μόνο ,χωρίς στεγανοποίηση εδάφους ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

«Οι συγχωριανοί της νέας επιτροπής αγώνα»


Δεν υπάρχουν σχόλια: