Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Αριστείδης Μπίμπας - προς δ.σ. και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ - «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»....

Καταιγισμός αντιδράσεων συνέχεια!  
εξ αιτίας των «πατριωτικών δηλώσεων» κι' όχι μόνο… 
του εκ Διδύμων αιρετού Π. Αποστόλου...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επιστολή στο blog ...

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Kύριε Αποστόλου, «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» κατά τη λαϊκή ρήση και ο πρώτος χρόνος ήδη έχει περάσει. Όλα σιγά-σιγά βγαίνουν στο φως και θα βγουν κι άλλα, διότι εμείς κοιτάμε κατάματα τους συνδημότες μας, λέγοντάς τους μόνο την αλήθεια. Δεν έχουμε μάθει το ψέμα και την υποκρισία, που σε εσάς περισσεύει. Οι ανακρίβειες που δημοσιεύετε, εύκολα καταρρίπτονται, κύριε Αποστόλου, διότι αν και προτάθηκε από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ η πρόσληψη της αδερφής μου, εν τέλει δεν εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.  Συμπερασματικά, ποτέ δεν βρέθηκε στη θέση αυτή. Αντίθετα, εσείς από τη θέση αυτή, εισπράττετε εδώ και δύο χρόνια 980,00€ μηνιαίως, ως Αντιπρόεδρος-Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΡ-Δημοτικός Σύμβουλος.
   Μπροστά στον καταιγισμό των εξελίξεων, που σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα, προσπαθείτε να κρατηθείτε στη θέση σας χωρίς κανένα έλεος.
   Κύριε Αποστόλου, αν θέλετε να κάνετε οικονομικό απολογισμό της προσφοράς σας στη ΔΕΥΑΕΡ, πρέπει να τον κάνετε διαφορετικά, παραθέτοντας όλα στα στοιχεία, φανερά και κρυφά,
   Τέλος καταλάβετε πως εμείς της νέας γενιάς που ασχολούμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση και δεν χρησιμοποιηθήκαμε μόνο προεκλογικά από τους επικεφαλής μας δεν ανεχόμαστε το ψέμα και δεν συμβαδίζουμε με την υποκρισία. 
Αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε, προσφέρουμε και θα προσφέρουμε στον τόπο μας, χωρίς κανένα ίδιο όφελος.
Αριστείδης Αναστ. Μπίμπας
Μέλος Δυνατής Ερμιονίδας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: