Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

«Ωσαννά εν τοις υψίστοις ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι του Λαού της Ερμιόνης και της Ερμιονίδας»…

Έτσι και τότε στα Ιεροσόλυμα υποδέχτηκε ο Λαός μετά βαΐων και κλάδων Εκείνον και λίγες μέρες μετά στην αυλή του Πόντιου Πιλάτου, ο ίδιος αυτός Λαός κραύγαζε «Σταύροσων Αυτόν»,  παρακινούμενος  από τους ρουφιάνους και απατεώνες της εποχής..
Έτσι και τώρα, οι εκ φύσεως ελεεινοί και ανήθικοι σπεκουλαδόροι  κάνουν το ίδιο… Δεν τους ενδιαφέρει αν ο Δημήτρης Σφυρής (όπως και ο προηγούμενος δήμαρχος ο Δημήτρης Καμιζής) παράγει/γουν δημοτικό έργο. Αυτό, λίγο τους ενδιαφέρει. Τα προσωπικά τους συμφέροντα κοιτάνε και της κάθε κλίκας που υπηρετούν, καλυμμένα με τον υποκριτικό πατριωτισμό τους με διάφορα συνθήματα. Όπως, «για την πατρίδα ρε γαμώτο»…

Παραθέτουμε εικόνες από την υποδοχή του Δημήτρη Σφυρή ως νικητή των εκλογών το μεσάνυχτα της Κυριακής της 25ης Μαΐου 2014. Εκεί, στο μνημείο των Ηρώων  ο τέως… Λεμπέσης του παρέδωσε τα κλειδιά! του "αείμνηστου" Δήμου Ερμιόνης, που είχε ενσωματωθεί, πριν τριάμισι χρόνια στον ενιαίο Δήμο Ερμιονίδας. 
Ακόμα, εκεί, με φόντο το μνημείο των Ηρώων της Ερμιόνης, ο νεοεκλεγείς  δήμαρχος Δ. Σφυρής εκφώνησε την περιβόητη ομιλία του, που μεταξύ των άλλων ψευδών – εκ των υστέρων- υποσχέσεων, αναφέρθηκε και στα κοινωνικά σκουπίδια της Ερμιόνης και της Ερμιονίδας!... ενώ το αλαλάζοντα πλήθος, τον άκουγε χωρίς κανέναν ερυθριασμό  και συστολή!!! …

Με αυτά τα λίγα προς το παρόν, γιατί σ’ αυτό το blog την ιστορία γράφουμε ατόφια! όπως μας την υπαγορεύουν τα γεγονότα, χωρίς να «προσκυνάμε κατουρημένες ποδιές» ….
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: