Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

«Κάποτε στο Τεπελένι…» - η συνέχεια από το αρχείο του blog…

Και τι δεν διαβάζουμε… από αυτή την προεκλογική περίοδο. Σκιαγραφούν και σκιαγραφούνται πρόσωπα και πράγματα  της τοπικής μας κοινωνίας και με τις εξελίξεις του σήμερα, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα και λέμε  τη γνωστή ρήση, «στερνή μου γνώση, να σ’είχα πρώτα»…
Έτσι, μας κατακλύζει το συναίσθημα της θλίψης και η απογοήτευση κατακλύζει το είναι μας. Και λέμε, άξιζε τόσος κόπος και τόσες χιλιάδες ώρες εργασίας εθελοντικής δημοσιογραφίας, προσφορά στον τόπο μου;; ...

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Βαρύγδουπα λόγια από και προς, τα στελέχη της Κίνησης Πολιτών Ερμιόνης, στην συγκέντρωσή τους στο ΛΕΝΑ – ΜΑΡΙ.


Ιωσήφ  Γανώσης για τον οικονομολόγο της Κίνησης: «Ο Ανάργυρος Γκολεμάς βρίσκεται σε πολιτική αποτοξίνωση…»
Κώστας Λαζάρου: «Ο Σφυρής θωρακίζει(!)  τα συμφέροντά μας…»
Σταύρος Κούστας: «Ο Σφυρής έχει γλώσσα τεχνοκρατική και αληθείας…» 
Ιω. Γανώσης προς όλους: « Για τη νιότη μας, για τη γενειά μας, για μας, το δείγμα γραφής του Δημήτρη του Σφυρή είναι ευνοϊκότερο ... Ο Σφυρής έχει τακτική, λογική, μεθοδολογία που προσαρμόζεται στη δική μας ομάδα...» 
Ιω. Γανώσης προς εμένα«Επειδή ξέρω μιλάς πάντα πρώτος, θέλω να σου πω πως θα μιλήσουν πρώτα οι υποψήφιοι του προηγούμενου ψηφοδελτίου της Κίνησης Πολιτών»
Τελικά, προτού να τελειώσουν τις τοποθετήσεις… οι πρώην υποψήφιοι, έδωσε τον λόγο στον αγαπητό μας Δημήτρη  Τσέλο, που κανείς δεν ξέρει, τόσα χρόνια, ποιόν ή ποιους, ψηφίζει!!!
Εγώ προσωπικά βλέπω πως στηρίζει....  όλους τους υποψήφιους δημάρχους και συμβούλους  των Δημοτικών Συνδυασμών....
Κι ακόμα, για πρώτη φορά στη ζωή μου σε συλλογική, πολιτική συζήτηση δεν μίλησα!!!
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην εκδήλωση του Δήμου Ερμιόνης στο Πνευματικό Κέντρο για την παρουσίαση του λευκώματος της Ερμιονίτισσας ζωγράφου Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου
Η φιλόλογος κα Σαρωνίς Βατικιώτη- Γκάτσου που παρουσίασε το λεύκωμα, εξέφρασε την επιθυμία της δια της προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Θ. Σκλαβούνου- Λαμπάτου, η ομιλία της να μη μαγνητοφωνηθεί!!!

Εμείς σεβαστήκαμε την επιθυμία της, αλλά θα θέλαμε να ξέραμε, αν υπήρχε άλλος πολίτης στην αίθουσα του Π. Κ. Δ.Ε. που θα ήθελε να την μαγνητοφωνήσει και μετά από πολύ κόπο και ευθύνη για την απομαγνητοφώνηση, να την έδινε προς ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Περισσότερα από δέκα χρόνια στην εθελοντική δημοσιογραφία έχουμε μαγνητοφωνήσει και απομαγνητοφωνήσει εκατοντάδες ομιλίες σε διάφορες εκδηλώσεις, ακόμα και του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου  Παπούλια, πολλές φορές της πρώην Προέδρου της Βουλής κας Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη, πολιτικών όλων των βαθμίδων και αξιωμάτων, ομιλίες λογοτεχνών, επιστημόνων, επισκόπων και άλλων ιερέων της Εκκλησίας μας και κάθε δημόσιου προσώπου, όπως και απλών συμπολιτών μας.
Αυτό που μας συνέβη με την κα Βατικιώτη- Γκάτσου, είναι για εμάς πρωτόγνωρο και ευχόμαστε να μη μας ξανασυμβεί….
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: