Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ανθρώπινα και κοινωνικά αγαθά, με αγώνες και θυσίες αποκτώνται !!! .....

Δώσαμε μια παγκόσμια μάχη 7 χρόνων, σε 4 ηπείρους!!!... 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
e-mail  στο blog ....

Ricken Patel - Avaaz avaaz@avaaz.org
Προς Εμένα

Αγαπημένοι αβαζίτες και αβαζίτισσες,

Εδώ και 7 χρόνια, αγωνιζόμαστε για να σώσουμε το Ίντερνετ από τις πολυεθνικές και, από ό,τι φαίνεται, ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!! 

Πρώτα στις ΗΠΑ, ύστερα στη Βραζιλία και την Ινδία, και τώρα στην Ευρώπη. Δες τι μας είπε ο Γάλλος αρμόδιος (που τελικά άλλαξε γνώμη και καθόρισε το αποτέλεσμα) πριν αναγγείλει τη νομοθεσία της ΕΕ που προστατεύει το Διαδίκτυο για 500 εκατ. πολίτες:
Sebastien Soriano


«Πρέπει να ομολογήσω ότι μερικά από τα τουΐτ και τα μηνύματα που έλαβα με συγκίνησαν... Άνθρωποι που μου έλεγαν “Σώστε το Ίντερνετ” και “Σταματήστε το ξεπούλημα”... Ήθελα πραγματικά να τους δώσω μια απάντηση»


Σεμπαστιάν Σοριάνο, Πρόεδρος της γαλλικής ρυθμιστικής αρχής για το Διαδίκτυο (ARCEP)

Οι αρμόδιοι δημοσίευσαν διαγράμματα με πρωτοφανείς αριθμούς σχολίων στη δημόσια διαβούλευση —έως και 640 το λεπτό— η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων… από μέλη του Avaaz!

Οι πολυεθνικές ήθελαν ένα γρήγορο Ίντερνετ για τους πλούσιους και ένα αργό για εμάς τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό παλέψαμε για την αρχή της «ουδετερότητας του Διαδικτύου». Ισότητα στο Διαδίκτυο για όλους!

Δώσαμε μια παγκόσμια μάχη 7 χρόνων, σε 4 ηπείρους:

Η ουδετερότητα του Διαδικτύου στις ΗΠΑ
ΗΠΑ: 2,5 εκατ. από εμάς στηρίξαμε έναν Αμερικανό γερουσιαστή που απείλησε να μπλοκάρει το ξεπούλημα διαβάζοντας τις υπογραφές μας από το βήμα της Γερουσίας! Το νομοσχέδιο κατέρρευσε. ΝΙΚΗ!

Η ουδετερότητα του Διαδικτύου στην Ινδία
Ινδία: Συνεργαστήκαμε με τοπικές ομάδες πίεσης και δεκάδες χιλιάδες μέλη του Avaaz από την Ινδία στήριξαν την έκκληση προς τον υπουργό Τηλεπικοινωνιών. ΝΙΚΗ!

Η ουδετερότητα του Διαδικτύου στη Βραζιλία
Βραζιλία: Πολλοί βουλευτές στήριξαν την εκστρατεία μας και βοήθησαν στην ψήφιση του Marco Civil, του πιο προηγμένου νόμου για την προστασία του Διαδικτύου στον κόσμο. ΝΙΚΗ!

Η ουδετερότητα του Διαδικτύου στην ΕΕ
Ευρώπη: Οι κολοσσοί των τηλεπικοινωνιών εξαπέλυσαν τεράστια επίθεση για να ανοίξουν παραθυράκια στον νόμο για την ουδετερότητα του Διαδικτύου που πετύχαμε με τόσο κόπο. Εμείς, όμως, τους σταματήσαμε. Ο Τύπος σπάνια περιέχει καλά νέα, αλλά αυτή τη φορά εκθείασε την επιτυχία μας. Δες τι λένε για την πιο πρόσφατη νίκη της δύναμης των πολιτών στο Reuters, τη Wall Street Journal, την Politico, το Euractiv (στα Αγγλικά), την Tagesspiegel (στα Γερμανικά), και το EFE (στα Ισπανικά). ΝΙΚΗ!
Τα ΜΜΕ για την ουδετερότητα του Διαδικτύου
Το Διαδίκτυο δεν είναι απλό θέμα. Είναι πηγή δύναμης και δημοκρατίας για την ανθρωπότητα και μας συνδέει μεταξύ μας. Η ανισότητα στο Διαδίκτυο θα έθετε αυτήν τη δύναμη στα χέρια των λίγων και πλουσίων: Οι ιστοσελίδες τους θα φόρτωναν πολύ πιο γρήγορα και θα λειτουργούσαν καλύτερα από αυτές των μικρών επιχειρήσεων, των ανεξάρτητων μέσων και των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, όπως το Avaaz.

Όμως, χρησιμοποιήσαμε τη δύναμη του δικτύου μας για να υπερασπιστούμε το μεγαλύτερο δίκτυο του πλανήτη και η ουδετερότητα του Διαδικτύου αποτελεί πλέον θεμελιώδη αρχή για το Ίντερνετ.

Και αυτό δυναμώνει τις ελπίδες μας για κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Γιατί, όσο παραμένουμε ενωμένοι και ενωμένες, όσο είμαστε συνδεδεμένοι και συνδεδεμένες, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να χτίσουμε τον κόσμο που ονειρευόμαστε.

Με χαρά και ευγνωμοσύνη,

Ricken, Alice, Ben, Luca, Pascal, Emma, Fatima, Wissam και όλη η ομάδα του Avaaz


Υ.Γ. Το Avaaz καταφέρνει όλα αυτά, επειδή χρηματοδοτούμαστε στο 100% από μικροδωρεές πολιτών. Δε δεχόμαστε χρήματα από εταιρείες, κυβερνήσεις, ιδρύματα ή άλλους μεγάλους δωρητές. Για να συνεχίσουμε τη δράση μας για την ελευθερία του Διαδικτύου, στήριξε εδώ: https://secure.avaaz.org/el/save_the_internet_donate/

*Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» και πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους καταπληκτικούς συμμάχους μας, που βοήθησαν να πετύχουμε αυτές τις ιστορικές νίκες σε κάθε χώρα, και κυρίως στην Access Now, τη Digitale Gesellschaft, την Demand Progress, την EFF, την EDRi, τη Fight for the Future, τη FreePress, τον Gilberto Gil, τη La Quadrature du Net, τη MoveOn, το Save the Internet, το World Wide Web Foundation, την εκστρατεία The Right to Know και πολλούς άλλους!

>>>>>>>>>>>

Το Avaaz είναι το μεγαλύτερο κίνημα πολιτών με 44 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Αναλαμβάνουμε δράση για να διασφαλίσουμε ότι οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου βρίσκονται στο επίκεντρο των παγκόσμιων πολιτικών αποφάσεων. Η λέξη ‘Avaaz’ σημαίνει ‘φωνή’ ή ‘τραγούδι’ σε πολλές γλώσσες. Τα μέλη του Avaaz βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και λειτουργεί σε 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ, ή βρες μας στο Facebook και το Twitter.Λαμβάνεις αυτό το email επειδή στις 2013-11-20 υπέγραψες το ψήφισμα "Community Petitions Site" χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email: stamdamd@gmail.com.

Για να βεβαιωθείς ότι τα emails από το Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, παρακαλούμε πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email σου, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου επικοινώνησε μαζί μας ή αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις emails κάνε κλικ εδώ.Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, μην απαντήσεις σε αυτό το email. Γράψε μας μέσω του συνδέσμου www.avaaz.org/el/contact ή κάλεσέ μας στο +1-888-92-28229 (ΗΠΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: