Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ιστορικά ρεπορτάζ μόνο σ' αυτό το blog! - Με ένα κλικ στην ιστορία της Ερμιονίδας κι' όχι μόνο...

...γιατί έχουμε δημοσιογραφικό έργο και το δείχνουμε - συνέχεια...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010


το ρεπορτάζ μας αρχίζει -


Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

«Ιστορική δίκη για τους Ερμιονιδείς και το νέο Δήμο Ερμιονίδας», 
αυτή που εξελίχθηκε χθες στο Εκλογοδικείο Ναυπλίου.

.

Κατ’ αρχή να σας πούμε, πως πριν αρχίσει η διαδικασία  χθες στο Εκλογοδικείο του Ναυπλίου (έχουμε αναφερθεί σχετικά πιο κάτω >>> ΕΔΩ...) απευθυνθήκαμε στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου που συνεδρίαζε στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου και της ζητήσαμε την άδεια να τραβήξουμε φωτογραφίες κατά την διαδικασία της δίκης με το δικαιολογητικό που αναφέρουμε ως τίτλο: «Ιστορική δίκη για τους Ερμιονιδείς και το νέο Δήμο Ερμιονίδας» Η κυρία πρόεδρος εξέλαβε θετικά το αίτημά μας και μας έδωσε την άδεια.

Η διαδικασία άρχισε με ανάγνωση του περιεχομένου της ενστάσεως του κ. Σφυρή από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου και στη συνέχεια της αντενστάσεως του κ. Καμιζή. Το λόγο πήρε πρώτος ο συνήγορος του κ. Σφυρή κ. Λάμπρος Γεωργακόπουλος (που συνοδευόταν από την δικηγόρο κα Αθηνά Παπαγιαννάκη η οποία δεν πήρε το λόγο) και ανέπτυξε τις θέσεις και τις απόψεις του για την υπό κρίση ένσταση όπως και γι’ αυτή της αντενστάσεως, και στη συνέχεια το λόγο πήραν οι συνήγοροι της πλευράς του ανακηρυγμένου Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δ. Καμιζή οι κύριοι Παναγιώτης Ζυγούρης εξ Αθηνών και ο δικός μας από την Ερμιονίδα Μιχαήλ Καρατζάς.
Από την αρχή της διαδικασίας άποψή μας είναι, πως άρχισε να διαμορφώνεται ένα κλίμα θετικό υπέρ της «Προοδευτικής Πατριωτικής Συμπαράταξης Ερμιονίδας» και του ανακηρυγμένου Δήμαρχου κ. Καμιζή, κλίμα το οποίο κορυφωνόταν στη συνέχεια. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι βέβαιο μέχρι την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου.

Πρέπει να σας πούμε ακόμα, πως ο κ. Σφυρής είχε υποβάλλει ένσταση κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου που επικύρωσε της δημοτικές εκλογές, όπως και κατά του κ. Καμιζή και όλων των εκλεγμένων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της παράταξής του. Ενώ ο κ. Καμιζής με την αναγκαστική... πλέον αντένστασή του, μόνο κατά του κ. Σφυρή.

Συμφωνήθηκε μεταξύ του προεδρείου και των συνηγόρων τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2010 να προσκομίσουν στο Δικαστήριο τα υπομνήματά τους και από εκεί αφού εξετασθούν προφανώς σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα εκδοθεί η απόφαση.

Τέλος να σχολιάσουμε, πως αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Σφυρής προσήλθε μόνος του στο Δικαστήριο χωρίς κάποιος τουλάχιστον στενός συνεργάτης της παράταξής του να τον συνόδευει, για λόγους ηθικής στήριξης.Ωστόσο, όπως προαναφερθήκαμε στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου στο χώρο του καφενείου που λειτουργεί εκεί, συναντήσαμε τον απερχόμενο Δήμαρχο Ερμιόνης Αν. Λεμπέση καθώς και τον αντιδήμαρχο Β. Αϊβαλιώτη οποίος ήταν υποψήφιος στην παράταξη του κ. Σφυρή, αλλά φυσικά δεν εξελέγει…
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

Η συνέχεια του ρεπορτάζ >>>ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: