Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ

Αυτές οι πολιτικές αποφάσεις τιμούν και τις δυό πλευρές κ. Βουλευτά. Ωστόσο, αντί να συγχαίρεται τον κ. Πρωθυπουργό που με τον αρμόδιο Υπουργό συνεχίζουν το έργο σας (στο σύνολο των έργων που αναφέρεστε) το οποίο αν υλοποιηθεί θα σας κάνει περισσότερο υπερήφανο, ξεπέφτετε πάλι στο δηλητηριώδη  λαϊκισμό που  γαλουχείστε  στο κόμμα σας αλλά και απ' όλη την ελληνική πολιτική, που από τη φύση της, οδηγεί όλους τους πολιτικούς, σε τέτοιες πολιτικάντικες σκέψεις  και συμπεριφορές!! 
Άλλωστε, αυτό σημαίνει πολιτική, ο κάθε αιρετός και εκπρόσωπος του Λαού να τοποθετεί το δικό του πετραδάκι στο οικοδόμημα που λέγεται Ελλάς...
Όχι οι έριδες, οι ίντριγκες και οι μπαγαποντιές των μεν προς τους δε, με όλες τις καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα και το λαό της!!  
Κυρίως, όταν βιώνουμε σήμερα τη χρεοκοπία της χώρας μας, με όλα τα δεινά του λαού από τις δικές σας κυβερνήσεις,  για τις οποίες έχετε ευθύνη και εσείς ο ίδιος κ. Μανιάτη, ενώ τώρα, χωρίς καμία αιδώ, περί άλλων τυρβάζετε...

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
e-mail στο blog...
Πολιτικό Γραφείο Γιάννη Μανιάτη <i.maniatis.argolida@gmail.com>
προς κρυφή κοιν.: Εμένα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2016
Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ
Δήλωση Γ. Μανιάτη, Υπεύθυνου της Κ.O. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για ενέργεια, περιβάλλον και υποδομές,  σχετικά με τη σημερινή επίσκεψη του ΠΘ κ. Τσίπρα στη Θράκη και την επίσκεψή του στα ενεργειακά έργα της περιοχής:
Ως Υπουργός Ενέργειας αδειοδότησα περιβαλλοντικά και κύρωσα στη Βουλή τη διεθνή σύμβαση για τον αγωγό TAP που μεταφέρει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν προς την Κεντρική Ευρώπη μέσω Β. Ελλάδας.
Παράλληλα, αδειοδότησα περιβαλλοντικά κι ενέταξα τόσο την πλωτή μονάδα υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη (FSRU), όσο και τον Ελληνοβουλγαρικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (IGB) στα ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα ενεργειακά προγράμματα (PCIs) .
Έργα που η υλοποίησή τους θα φέρει ανάπτυξη και δουλειές στις τοπικές κοινωνίες.
Έργα που αναβαθμίζουν γεωπολιτικά τη χώρα και την καθιστούν ενεργειακό κόμβο της ΝΑ. Ευρώπης.
Αυτή την πολιτική με ανακολουθίες, καθυστερήσεις και πειθαναγκασμό, ακολουθεί ο κ Τσίπρας και η κυβέρνησή του.Δεν υπάρχουν σχόλια: