Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ

e-mail στο blog...Enosi Spetsioton

Προς Εμένα
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
Προς τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης Σπετσιωτών

Κυρίες & Κύριοι,
Επισυνάπτουμε την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπετσών στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Καποδιστριακή Στέγη Σπετσών, την Κυριακή 27.11.16, ώρα 6 μ. μ., με θέμα:

30 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπετσών στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού μας

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σπετσιωτών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπετσών έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Κυριακή 27 - 11 - 2016 και ώρα 6 μ. μ., στην αίθουσα της Καποδιστριακής Στέγης Σπετσών, στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπετσών στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού μας.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
􀂾 Ομιλία του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπετσών κ. Παύλου Σ. Παρασκευαΐδη για τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπετσών, από την ίδρυσή του, το 1985, μέχρι σήμερα, με παράλληλη προβολή αρχειακού φωτογραφικού υλικού.
􀂾 Ανάγνωση από τις μαθήτριες του Γυμνασίου Σπετσών Εύα Φιλιππάκου, Ευδοκία Νισυροπούλου, Νάγια Σταναθιώτη και Μιχαέλα Φουρναράκου μιας ιστορίας για παιδιά από το βιβλίο «Στις Σπέτσες μια φορά κι έναν καιρό» της συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ιωάννας Κυρίτση-Τζιώτη.
􀂾 Απαγγελία από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σπετσών Κωνσταντίνο Μπή, Μαρία Πανάγου, Αργυρώ Νισυροπούλου και Μαριαλένα Μπή έμμετρων Παιδαγωγικών μύθων του Σπετσιώτη ποιητή Γιάννη Περγιαλίτη από το βιβλίο «Γιάννης Περγιαλίτης - Ένας λησμονημένος ποιητής» του Παύλου Σ. Παρασκευαΐδη.
􀂾 Προβολή αποσπασμάτων από θεατρικά έργα που ανέβασε στη σκηνή το Θεατρικό Τμήμα του Συλλόγου στην τριαντάχρονη πορεία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπετσών

Δεν υπάρχουν σχόλια: