Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Αθώωση κατηγορουμένων… κόλαφος για τους μηνυτές!!!! ...

Η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
... «Δημήτρης Καμιζής η αλήθεια λάμπει από μόνη της» !! ...

Χθες, 2 Δεκεμβρίου 2016, ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου έγινε η δίκη με κατηγορούμενους τον πρώην Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Καμιζή και τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Κούστα μετά από μήνυση που είχαν υποβάλλει το 2011 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της Παράταξης Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας κ.κ. Αντωνόπουλος Γιάννης, Αποστόλου Παναγιώτης και Σπανός Κωνσταντίνος.
Η δίκη είχε αναβληθεί μια φορά με υπαιτιότητα των μηνυτών. Η κατηγορία σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης αφορούσε πάλι στο περιβόητο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της λειτουργίας του δεματοποιητή στη θέση «Σταυρός Διδύμων» για πρόκληση βλάβης στο περιβάλλον, ρύπανση κλπ.
     
Το δικαστήριο αθώωσε τους κατηγορουμένους, γιατί κατά τη διάρκεια απεδείχθη για  μια ακόμα φορά ότι την ευθύνη της λειτουργίας του χώρου αυτού δεν την είχε ο Δήμος αλλά ο ΦΟΔΣΑ Αργολίδας και μετέπειτα Πελοποννήσου αλλά και στη συνέχεια η Περιφέρεια Πελοποννήσου και λόγω έλλειψης δόλου. 
Η κατηγορία των μηνυτών λοιπόν έπεσε στο κενό και απ’ ότι πληροφορηθήκαμε η Πρόεδρος του δικαστηρίου επανειλημμένα ρώτησε τους μηνυτές – μάρτυρες γιατί τότε μήνυσαν τους κατηγορουμένους αφού εγνώριζαν ότι δεν ήταν αυτοί οι υπεύθυνοι, - χωρίς αυτοί  να μπορούν να δώσουν απάντηση.
Όπως μας είπε ο κ. Καμιζής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και σε σχετική ερώτησή μας, οι κατηγορούμενοι δεν είχαν ορίσει δικηγόρο υπεράσπισης αλλά υπερασπίστηκαν μόνοι τους τον εαυτό τους. Χαρακτηριστικά ο κ. Καμιζής μας είπε ότι η αλήθεια στο τέλος λάμπει από μόνη της.
Άλλο πράγμα η πολιτική σκοπιμότητα και άλλο πράγμα τα γεγονότα που μιλούν από μόνα τους. Για μια φορά ακόμα απεδείχθη περίτρανα η πολιτική σκοπιμότητα των μηνυτών αλλά και της παράταξής τους να σέρνουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους στα δικαστήρια για δημιουργία εντυπώσεων.  

Για τη μεταφορά των πληροφοριών μας στο blog... 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: