Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Τόσο λαϊκισμός Θεέ μου!! - Το άσπρο - μαύρο;; Απίστευτο!!! Μήπως νομίζει πως απευθύνετε σε κάφρους;;; ....

Και εσύ παλικάρι μου πες τη γνώμη σου... 
Τι νόημα έχει να λειτουργείς  ένα blog - ως πίνακα  ανακοινώσεων άλλων... 
Φτάνει πια !! 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

ΥΓ. 1) Ακόμα και το πουλάκι σου κάνει τσίου - τσίου – εσύ τίποτα;; .... 
ΥΓ. 2) Άντε να βρεις τον ΙΧΝΗΛΑΤΗ 
τον - e-mail:sirios@otenet.gr 
και τον γιώτα "Ι" ....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://orangespotters.blogspot.gr/

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016


Δ.ΣΦYΡΗΣ:Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.

 
>>>>>>>>>>>
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Δεκεμβρίου ψηφίστηκε κατα πλειοψηφία (12-8), λόγω αποχώρησης συμβούλων, η παραχώρηση χρήσης αγροτεμαχίου του Δήμου στη ΔΕΥΑΕΡ για την εκπόνηση της μελέτης μονάδας εγκατάστασης επεξεργασίας εφάλμυρου νερού απο γεωτρήσεις. 

Η μονάδα θα παράξει πόσιμο νερό για την κάλυψη αναγκών του Κρανιδίου, του Πόρτο Χελίου και της Κοιλάδας. 

Το αγροτεμάχιο, μοναδικό Δημοτικό ακίνητο στην περιοχή, βρίσκεται στον Περιφεριακό δρόμο πλησίον του κεντρικού αντλιοστασίου, κεντρικών φρεατίων και των καταθλιπτικών αγωγών των Δημοτικών γεωτρήσεων. Κατα μήκος του αγροτεμαμαχίου περνούν οι αγωγοί που υδρεύουν με εφάλμυρο νερό το Κρανίδι, την Κοιλάδα και το Πόρτο Χέλι. 

Το αγροτεμάχιο είχε δωρηθεί απο τον Κων/νο Ζέρβα "για την επίτευξη των σκοπών του Δήμου και την εξυπηρέτηση των Δημοτών", όπως αναφέρεται στο δωρητήριο. 

Η αντιπολίτευση σύσσωμη δεν ήθελε να παραχωρηθεί για χρήαη το αγροτεμάχιο. 

Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εκπόνηση της μελέτης και να μην δύναται να υλοποιηθεί το έργο επεξεργασίας πόσιμου νερού. 

Με απλά λόγια να μην έχει τη δυνατότητα ο Κρανιδιώτης, ο Πορτοχελιώτης και ο Κοιλαδιώτης στη βρύση του πόσιμο νερό. 


Η αντιπολίτευση πρότεινε την αναβολή παραχώρησης.
Με τον κ. Λάμπρου να ισχυρίζεται ψευδώς ότι το αγροτεμάχιο δωρήθηκε για ιστορική αξιοποίηση. 
Χαρακτηριστηκά είπε εκ των υστέρων ότι το είχε ακούσει και δεν είχε σημασία τι λέει το δωρητήριο μια και βρίσκεται κοντά στο βραχο της γκούρι Βιτόριζα. 
Σημειωτέον,ότι η μονάδα δεν έχει ούτε καν οπτική επαφή και βρίσκεται 150 μ απο το σημείο αυτό. 
Μάλιστα στα 8 μ. απο τον βράχο έχει κτιστεί το κεντρικό αντλιοστάσιο επι Δημοτικής Αρχής Καμιζή-Λάμπρου). Η πρόταση αυτή διαψεύστηκε απο την Τεχνική Υπηρεσία, η οποία έκανε την εισήγηση και διάβασε το συμβόλαιο καταρρίπτοντας τους αβάσιμους ισχυρισμούς τους. Δεν αρκούσε όμως αυτό. Για να σταματήσουν την διαδικασία ψήφισης και να παραπλανήσουν το Σώμα του ΔΣ επανήλθαν με σκοπό να εμποδίσουν την παραχώρηση χρήσης και ζήτησαν να γίνει πρώτα η μελέτη και μετά να γίνει η παραχώρηση. 
Γνωρίζοντας ότι η μελέτη και οι αδειοδοτήσεις, οι οποίες χρονίζουν, δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την παραχώρηση χρήσης του αγροτεμαχίου. Όπως γνωρίζουν ότι όλες οι μελέτες θα περάσουν για έγκριση απο το Δημοτικό Συμβούλιο. 
Η αντιπολίτευση και ο καθένας, μέλος ή μή του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει δικαίωμα στην αντίθετη άποψη ή διαμαρτηρία. 
Παράλληλα όμως έχει την ευθύνη για τα μέσα που επιλέγει, τον τρόπο και κυρίως την πρόθεση και την σκοπιμότητα. Γι αυτά θα λογοδοτεί καθημερινά όπως κι εμείς στους Δημότες. 
Δεν έχει το δικαίωμα όμως να σταματά τα έργα. 
Πόσο μάλλον να λέει ψέματα και να παραπληροφορεί συστηματικά τους Δημότες, για
να καλύψει προσωπικές βλέψεις και παραταξιακούς σκοπούς. 
Δεν μπορεί να εναντιώνεται σε έργα κοινής ωφέλειας και να στερεί απο τους Δημότες την ποιότητα ζωής και την προστασία της Δημόσιας Υγείας. 
Δεν μπορεί να στερεί την δυνατότητα απο την Δημοτική Αρχή να αποφασίσει. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για την λύση ενός προβλήματος τέτοιας μεγάλης και κρίσιμης σημασίας όπως είναι η παροχή πόσιμου νερού στους Δημότες μας. 
Ένα πρόβλημα που καμία Δημοτική Αρχή επι δεκαετίες δεν κατάφερε. 
Σαν Δημοτική Αρχή καταφέραμε να καθαρίσουμε την περιοχή μας απο τα απορρίματα. Βρηκαμε απεναντί μας την αντιπολίτευση και συρθήκαμε στα δικαστήρια για το αυτονόητο. Πολεμηθήκαμε για την αποκατάσταση των χωματερών. Αντιμετωπίζουμε καθημερινά καταγγελίες για να σταματήσει το έργο της μαρίνας στο Πόρτο Χέλι. Αντιμετωπίζουμε καταγγελίες και κακοήθειες με σκοπό να σταματήσουν το επικοδομητικό έργο της Δημοτικής Αρχής. 
Θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση όλων των έργων, γιατί μας επέλεξε ο λαός της Ερμιονίδας και πιστεύει στην αποτελεσματικότητά μας. Κανείς ακόμη κι αυτή η αντιπολίτευση δεν θα σταματήσει τα έργα που οι Δημότες μας έχουν το δικαίωμα να 
απολαμβάνουν. 
Κανείς δεν θα σταματήσει το δικαίωμα να τρέχει πόσιμο νερό αποτις βρύσες του Δήμου Ερμιονίδας. 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: