Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Η άποψή του blog: - «Αστράφτει και βροντάει»! όπου και όποτε χρειαστεί… Δεν είναι «κότα» εκτός των άλλων... όπως οι προηγούμενοι και οι σημερινοί φιλόδοξοι τρομάρα τους…

Η απάντηση του Αλέξη στους χυδαίους των Financial Times

Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 30, 2016

ft-tsipras


«Εδώ και περίπου δύο χρόνια στην Ελλάδα δίνεται μία μεγάλη και καθημερινή μάχη ενάντια στα κατεστημένα συμφέροντα, την μεγάλη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά, το λαθρεμπόριο. Για να εξαλειφθούν οι παράνομες και σκοτεινές πρακτικές που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Για πρώτη φορά, κάτω από δύσκολες συνθήκες, οι φορολογικές αρχές εργάζονται απερίσπαστες χωρίς άνωθεν εντολές, οι λίστες των φοροφυγάδων ελέγχονται, δίνεται μάχη κατά του λαθρεμπορίου, τα θαλασσοδάνεια αποτελούν απλώς κακό παρελθόν, ενώ η Δικαιοσύνη λειτουργεί χωρίς παρεμβάσεις.
Τα αποτελέσματα αυτού του καθημερινού αγώνα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται: Υπεραπόδοση εσόδων, μείωση του λαθρεμπορίου και καταλογισμός ποινικών ευθυνών και προστίμων σε όσους παρανομούν.
Είναι φανερό ότι όλα τα παραπάνω έχουν ενοχλήσει πολλούς: τραπεζικούς κύκλους, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ολιγάρχες και μεγάλα μίντια.
Αυτό όμως που προκαλεί εύλογα ερωτήματα είναι το γεγονός ότι οι συντάκτες της ηλεκτρονικής σελίδας των Financial Times δεν βρίσκουν να γράψουν ούτε μία λέξη για όλα αυτά. Η μονομέρεια, μάλιστα, των πηγών τους θα μπορούσε να οδηγήσει κάποιον κακόπιστο να κάνει λόγο ακόμα και για πολιτική σκοπιμότητα.
Οι πολίτες όμως έχουν κρίση!
ΥΓ. Οι ερωτήσεις που εστάλησαν ελάχιστη ώρα πριν το δημοσίευμα προκειμένου να αποτελέσουν άλλοθι, πέρα από προσβλητικές, δεν άφηναν ούτε καν το χρονικό περιθώριο απάντησης…».
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο αρχιερέας της διαπλοκής και ο αρχιμανδρίτης της διαφθοράς


Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 30, 2016

IMG_2755.JPG

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΑΣ ΕΞΑΡΘΡΩΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΜΙΝΗ, ΑΥΤΟΣ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ… ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!

ΠΟΡΝΕΙΑ, ΤΖΟΓΟΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ανεξέλεγκτα στην Αθήνα του Καμίνη. Και όμως το νταβατζήδικο εξακολουθεί να νομίζει ότι απευθύνεται σε μπαμπουΐνους και δεν γράφει κουβέντα για τα αίσχη του παπανδρεϊκού απολιθώματος, που έφτασε στο σημείο να θέσει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα χιλιάδων πολιτών με την ρόδα – δολοφόνο που επιχείρησε να στήσει στο Σύνταγμα. Ο γκάγκστερ που βγήκε δήμαρχος ελέω εκβιασμού του συνυποψηφίου Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια: