Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης τώρα ανακάλυψε τα προβλήματα στα νοσοκομεία του νομού...

Καλοδεχούμενο το ενδιαφέρον του ως βουλευτής της ισχνής αντιπολίτευσης,
 αλλά  να μην ξεχνάει τις κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα και το λαό της, 
σ' αυτή την κατάντια και στον πολύπαθο τομέα της  Υγείας...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
e- mail  στο blog...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ.Ο. ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ
03.01.2017
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΟΥΣ - ΝΑΥΠΛΙΟΥ»
Ο Γιάννης Μανιάτης μετά τις σημερινές του συναντήσεις με τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομειακών Μονάδων Αργολίδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι σημερινές μου συναντήσεις με τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομειακών Μονάδων Αργολίδας κατέδειξαν για άλλη μια φορά ότι οι δυο Μονάδες λειτουργούν χάρις στις προσπάθειες και την αυτοθυσία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και την αποτελεσματική διοίκηση. Οι σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό πρέπει να καλυφθούν το συντομότερο δυνατό, ενώ ταυτόχρονα απαιτείται η χρηματοδότηση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός σύγχρονου Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι κ.κ. Πολάκης και Ξανθός αντί να ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ύβρεις σε βάρος της Αντιπολίτευσης, καλό θα ήταν να ασχοληθούν με την αναβάθμιση του τομέα ευθύνης τους. Για μας αποτελεί κορυφαία δέσμευση η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας, με σκοπό την εξυπηρέτηση τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών της Αργολίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: