Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Μνημόσυνο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ευεργέτες - δωρητές της Ερμιονίδας, γιατί έτσι περνούν στην αιωνιότητα, όταν τους μνημονεύουμε...

...Από τον Ιατρό παθολόγο πρώην δ/ντη του Κ.Υ.Κ.  Δημήτρη Καμιζή  και  Δήμαρχος Κρανιδίου 1988- 2006 Δήμου Ερμιονίδας 2011 - 30/8/2014 στη σελίδα του στο facebook…
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ
Τούτες τις γιορτινές και χρονιάρες μέρες η σκέψη μας πηγαίνει πιο πολύ από τις άλλες ,στους δικούς μας ανθρώπους που "έφυγαν" και μας λείπουν είτε είναι συγγενείς μας ή φίλοι μας ή και καλοί μας συμπατριώτες:


ΗΛΙΑΣ ΦΩΣΤΙΝΗΣ Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία υιοθετήθηκε  μικρός και έζησε στο Κρανίδι. Δώρησε στον Δήμο Κρανιδίου,γήπεδο 45 στρεμμάτων με τον παλιό ανεμόμυλο για τη δημιουργία πολιτιστικού και αθλητικού πάρκου.
Ο αείμνηστος Ηλίας Φωστίνης με τον δήμαρχο - τότε-  Δημήτρη Καμιζή στο συμβολαιογραφείο
κατά την υπογραφή των συμβολαίων της Δωρεάς...

Διαβάστε ακόμα εκτενή αναφορά στο blog >>>ΕΔΩ...

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ. Κρανιδιώτης στη καταγωγή, έζησε και πέθανε στο Κρανίδι. Δώρησε στο Κέντρο Υγείας όσο ζούσε ένα ασθενοφόρο όχημα και έναν Υπερηχογράφο και στον Δήμο Ερμιονίδας το πατρογονικό του σπίτι, ένα γήπεδο 8 στρεμμάτων για τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου, και 200.0000 ευρω για το ξεκίνημα της ανέγερσης του.


Επίσης διαβάστε >>> ΕΔΩ... εκτενέστερη αναφορά στο blog... 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ. Γεννήθηκε και αυτός στο Κρανίδι και έζησε στην Αμερική μετανάστης. Πέθανε στο Κρανίδι αλλά λίγα χρόνια πριν δώρησε στο Δήμο Κρανιδίου 2 οικόπεδα 6 και 2 στρεμμάτων αντίστοιχα. (δεν υπαρχει φωτογραφία)


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΠΡΑΝΗΣ. Γεννήθηκε στο Κρανίδι και έζησε και πέθανε στην Αμερική.Δώρησε στο Κ.Υ. Κρανιδίου μέσω του τότε Δήμου Κρανιδίου το πρώτο ασθενοφόρο του "1986" (Δεν υπάρχει φωτογραφία)


ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΗΤΣΟΥ .Γεννήθηκε στην Ερμιόνη και έζησε και πέθανε στο Κρανίδι. Δώρησε στο Κ.Υ Κρανιδίου τον Πρώτο Υπερηχογράφο.(δεν υπάρχει φωτογραφια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: