Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Οι αυτοκράτορες και οι βασιλείς επιστρέφουν!!!...

Αγάντα Αμερικάνε φορολογούμενε – και όλου του κόσμου – 
και μην ακούτε τους ρεμπουπλικάνους  ή τους δημοκρατικούς τι λένε... 
και όλους τους όμοιους «επίγειους  δορυφόρους» τους σε όλο τον κόσμο… 
Ο θυμόσοφος λαός λέει, «όπου φτωχός και η μοίρα του» ... 
Ας πλουτίσουμε τουλάχιστον το πνεύμα μας και την κρίση μας! 
Αυτό, δεν μπορεί να μας το απαγορέψει και να μας το στερήσει κανείς!!
Μάλιστα στις μέρες μας, με τέτοια ενημέρωση που υπάρχει!!! …

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε «το κτήνος» του Τραμπ που έχει 

και ολόκληρη νοσοκομειακή μονάδα (εικόνες)


«Το κτήνος» πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του, την ημέρα της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
 Αλλά ποιό είναι αυτό «το κτήνος»;Είναι επισήμως γνωστή ως «Cadillac One» και είναι η νέα προεδρική λιμουζίνα που αντικατέστησε το όχημα του απερχόμενου προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.
Η «Sun» περιγράφει «το κτήνος» ως ιατρικό κέντρο κλεισμένο σε ένα τανκ, το οποίο είναι μεταμφιεσμένο σε λιμουζίνα!
Το αμάξωμα του είναι κατασκευασμένο από χάλυβα, αλουμίνιο, τιτάνιο και κεραμικά υλικά, ενώ τα παράθυρα του μπορεί να αντέξουν διατρητικές σφαίρες.
Το εσωτερικό είναι πλήρως «σφραγισμένο» για να μπορεί να προστατεύσει τον πρόεδρο από βιοχημικές επιθέσεις.Έχει βαριές θωρακισμένες πόρτες και πλάκα ενισχυμένου χάλυβα πλάκα κάτω από το όχημα – που το προστατεύει από βόμβες τοποθετημένες στην άκρη του δρόμου.
Εκτός από τον αμυντικό εξοπλισμό η λιμουζίνα έχει και επιθετικό εξοπλισμό:Εκτοξευτήρες χειροβομβίδων κρότου λάμψης, εκροφύσια δακρυγόνων, αλλά και κάμερα νυχτερινής όρασης μπροστά.
Στο εσωτερικό υπάρχει παροχή οξυγόνου για τέσσερις επιβάτες και φιάλες του τύπου αίματος του προέδρου.
Η δεξαμενή καυσίμου είναι θωρακισμένη και εγκιβωτισμένη σε αφρό για να αποτρέψει την έκρηξη.
Τα ελαστικά, είναι ανθεκτικά σε διάτρηση ενώ οι ζάντες χάλυβα επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να συνεχίσει να κινείται, ακόμη και αν τα ελαστικά καταστραφούν.
Η νέα προεδρική Cadillac ζυγίζει 9 τόννους και μπορεί να δεχθεί και να αντέξει επίθεση με χειροβομβίδα ή αντιαρματικό ρουκετοβόλο.Δεν υπάρχουν σχόλια: