Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Αυτό που θα μας λυτρώσει και θα μας απαλλάξει από την ψυχική μας δίνη και οδύνη είναι, οι κλέφτες και οι απατεώνες να πάνε φυλακή!!! ...

Το σχόλιο του blog: …το ύψος των δανείων  σε ότι αφορά τα ΜΜΕ  θα αγγίξει το 1,3δις ευρώ και σε ότι αφορά τα κόμματα  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ   τα 401 εκατομμύρια – όσο είναι περίπου η  υποδόση  από την     περιβόητη αξιολόγηση. Και δε μιλάμε για τα εκατοντάδες και δις εκατομμύρια από τα μεγάλα σκάνδαλα της Siemens και  της Novartis και ουκ έστιν τέλος!! 
Αυτό που θα μας λυτρώσει  και θα μας απαλλάξει από την ψυχική μας δίνη και οδύνη (θα το γράφουμε ξανά και ξανά) είναι,  οι κλέφτες και οι απατεώνες να πάνε φυλακή!!! 
Έτσι ώστε, τα παρακλάδια τους και συνεχιστές τους… σήμερα, να πάψουν θρασύτατα και αναιδώς να κουνάνε το δάκτυλο στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνησή του και να μιλάνε   για οικουμενικές κυβερνήσεις για ευνόητους λόγους εκτός των άλλων… και γενικά,  περί άλλων να τυρβάζουν
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
e-mail στο blog ...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                                                                                                                                                   18-1-17
Γιάννης Γκιόλας:  Το πόρισμα της επιτροπής καταγράφει τις   υπερβάσεις  
και στρεβλώσεις  στον υπέρμετρο δανεισμό κομμάτων και ΜΜΕ 

ΣΤΗΝ εκπομπή  ΄΄Πρωινή Ανάγνωση΄΄, στο τηλεοπτικό  κανάλι της Βουλής, μίλησε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας.
Προσκεκλημένος  του Γιώργου Γαβαλά  και της Κέλλυς  Κοντογεώργη  ο κ. Γκιόλας  αναφέρθηκε στο έργο της εξεταστικής επιτροπής  της Βουλής για τα  δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, το υπό σύνταξη πόρισμα  και την επικείμενη , τελική, συνεδρίαση της επιτροπής, που προσδιορίστηκε για την προσεχή Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.
Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Γκιόλας  τόνισε, μεταξύ  άλλων, ότι ΄΄το πόρισμα της πλειοψηφίας της επιτροπής, καταγράφει τις – κατά περίπτωση- υπερβάσεις, στρεβλώσεις, παρατυπίες κλπ που συνέτειναν  έτσι ώστε το ύψος των δανείων  σε ότι αφορά τα ΜΜΕ  να αγγίξει το 1,3δις ευρώ και σε ότι αφορά τα κόμματα  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ   τα 401 εκατομμύρια.
Ο  κ Γκιόλας πρόσθεσε ότι μετά και  την υποβολή του τελικού πορίσματος  είναι θέμα των αρμοδίων  διωκτικών οργάνων  να εξετάσουν τι ακριβώς συνέβη και ποιοι συνέβαλαν (από αβλεψία η σκοπιμότητα?) στον υπέρμετρο αυτό δανεισμό.
Καταλήγοντας ο κ. Γιάννης Γκιόλας  επισήμανε ότι προφανώς  υπάρχει ανάγκη ενός θεσμικού πλαισίου  για τον έλεγχο  και την πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων.
Περισσότερα  στο βίντεο που ακολουθεί…Δεν υπάρχουν σχόλια: