Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Παρατήρηση του διαχειριστή του blog...

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ – σαν κεραυνός εν αιθρία, βολές κατά πάντων - λέμε εμείς…Από τον δ.σ   Τ. Λάμπρου επικ. της Π.Π.ΣΥ.ΕΡ. λάβαμε με e-mail μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση που αφορά εκδήλωση ιστορικού  περιεχόμενου που θα διοργανώσει  η παράταξή του στις 28 Ιανουαρίου στο Κρανίδι. 
Με την ανακοίνωση αυτή ενημερώνει τον κ. Δήμαρχο και τον παρακαλεί να του ορίσει εισηγητή. 
Ωστόσο, θεωρούμε  πως αυτές οι επιστολές  προς τη δημοτική αρχή πρέπει πρώτα να αναρτούνται  στο ιστολόγιο της παράταξης του κ. Λάμπρου Π.Π. ΣΥ. ΕΡ. και κατόπιν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου - κάτι που γίνεται κατόπιν εορτής ή καθόλου -! και  αν θέλει στη συνέχεια, τις στέλνει και σε εμάς προς ανάρτηση...
Γι' αυτή την ανακολουθία  έχω εκφράσει και άλλες φορές τη προσωπική μου άποψη. Έτσι, για τους πιο πάνω λόγους    δεν θα αναρτήσουμε και αυτή την ανακοίνωση, σεβόμενοι τις   απόψεις μας! 
Σε ότι αφορά την εκδήλωση που θα οργανώσει ο Δήμος μας μετά από εισήγηση του δ.σ. του "Ερμιονικού Συνδέσμου" για την επέτειο των 190 χρόνων της Γ¨ Εθνοσυνεύσης που έγινε στην Ερμιόνη, πιστεύουμε, ότι ο δήμαρχος έχει ενημερώσει ή θα ενημερώσει  σύντομα, το Δ.Σ. Δήμου Ερμιονίδας για την εξέλιξη  των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: