Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Όταν οι τοπικές κοινωνίες έχουν ευγενική κουλτούρα και ανεπτυγμένο αίσθημα αλληλεγγύης!!!...

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τα προσφυγόπουλα στην Νίκαια

 (pics & vid)

27 προσφυγόπουλα θα φοιτήσουν στον 15 δημοτικό σχολείο Νίκαιας
Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τα προσφυγόπουλα στην Νίκαια (pics & vid)
Γονείς μαθητών  αριστερές συλλογικότητες και τοπικοί φορείς, υποδέχτηκαν ένθερμα με χειροκροτήματα, στο 15ο Δημοτικό Σχολείο της Νίκαιας τα 27 προσφυγόπουλα που θα φοιτήσουν εκεί.

Ο Δήμος έχει αναλάβει να καλύψει την καθαριότητα του σχολείου, την θέρμανση αλλά και ότι άλλο χρειαστεί την σχολική χρονιά που θα φοιτήσουν τα προσφυγόπουλα .

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο
Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη  κ. Γ. Ιωακειμίδης, δήλωσε: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα έπρεπε σήμερα να είμαστε όλοι εδώ, έρχονται 27 παιδάκια για να τους προσφέρει η χώρα μας το ελάχιστο. Δεν έχουμε κανένα λόγο να τα τρομάξουμε με όλη αυτή την ένταση εδώ έξω. Θεωρώ ότι η ένταση τροφοδοτείται σκοπίμως από κάποιους και δεν αντιλαμβάνομαι το γιατί όταν έχουμε  να κάνουμε με ανθρώπινες ψυχές».
>>>>>>>>>>>>>>>>


sxol3 - Αντίγραφο

16426184_10212379748114674_2256926498280199965_n - Αντίγραφο
Στην φωτογραφία βλέπουμε τους ανθρώπους που δουλεύουν στον δήμο να συνοδεύουν τα προσφυγάκια στο σχολείο τους, εικόνες ελπίδας και αλληλεγγύης που έρχονται αντιμέτωπες με τις εικόνες ρατσιστικού μίσους προς τα προσφυγόπουλα, που είδαμε πριν δυο εβδομάδες από τους χρυσαυγίτες στο σχολείο στο Πέραμα.
Πηγή: Luben.tv


Δεν υπάρχουν σχόλια: