Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. σήμερα στον Πειραιά - ... «Αντί να τσακωνόμαστε για το παρελθόν ας κοιτάξουμε για το μέλλον»...

Κύριε Μητσοτάκη το παρελθόν μιας κοινωνίας, έχει άμεση σχέση και επηρεάζει σοβαρά  το μέλλον της χώρας μας και των πολιτών της!  Πόσο μάλλον ενός κόμματος σαν αυτό της Ν. Δ. που έχει κυβερνήσει  την Ελλάδα μας, όπως και εσείς σε υπουργικές θέσεις, 
Το «δείγμα γραφής» που έχετε δώσει τόσο το κόμμα σας  και εσείς αλλά  και αυτό του ΠΑΣΟΚ ως κυβερνητικά κόμματα, δεν σας παρέχει αυτό το δικαίωμα να επικαλείστε το γνωστό ψεύτικο άλλοθι,  ότι ενδιαφέρεστε για το μέλλον της  χώρας μας και του λαού της. 
Εκτός πια να  νομίζετε, πως ο ελληνικός λαός  στην πλειοψηφία του μπορεί να πιστέψει εσάς - τον δοκιμασμένο στην εξουσία (και όλους τους άλλους) - και να τον παραπλανήσετε για άλλη μια φορά, με ωραία και  μεγάλα ψεύτικα λόγια. 
Έργο μπορείτε να παράξετε και από τη θέση της αξ. αντιπολίτευσης βοηθώντας την κυβέρνηση εκεί που πρέπει και ο ελληνικός λαός θα σας το αναγνωρίσει στο μέλλον. 
Όχι τώρα…
Διαφορετικά, όλοι οι δοκιμασμένοι στην κυβέρνηση της χώρας από την μεταπολίτευση και μετά, μπορείτε να πάτε στα σπίτια σας και με την άδεια μας, μέσα από τις πολιτικές μας επιλογές σε πολιτικά πρόσωπα και πράγματα.. 
Αφήστε ή προωθήστε νέους  για να κυβερνήσουν τη χώρα. Οι νέοι και το νέο, πάντα δημιουργεί ελπίδα στους ανθρώπους και στην περίπτωσή μας στους πολίτες!! ...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: