Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Γεώργιος Νοταράς - [...] όσο ο φασισμός και η χουντική νοοτροπία ψαλιδίζουν τα φτερά της Δημοκρατίας! ...

Στο blog  του "Ο Αλιβάνιστος" 

Προς:  Σφυρή Δημήτριο
Δήμαρχο Ερμιονίδος

Όταν στο απόγειο της εκλογικής σου νίκης, δεν είχες την μεγαλοψυχία να ευχαριστήσεις αυτούς που σε επέλεξαν ως Δήμαρχο, αλλά ως μικρόψυχος τους αποκάλεσες πολιτικά σκουπίδια, επόμενο είναι την Κυριακή 12/3 και ενώπιον του Πρόεδρου της Δημοκρατίας να φτύσεις τα κόκαλα των ηρώων μας. 
Διότι η απόκρυψη της αιτήσεως  ενός δημότη που αναφαίρετο στη συζήτηση ενώπιον του δημοτικού Συμβουλίου της αποκατάστασης των αγωνιστών της περιόδου 41-44  ισοδυναμεί με χαριστική βολή στη μνήμη τους. 
Και αναρωτιέμαι ποιος θα υποδυθεί  τον ρόλο του Εφιάλτη για να ευτελίσει τον θεσμό του Ανωτάτου άρχοντος και να του παραδώσει τα κλειδιά μιας πόλεως που αρνείται πεισματικά να εφαρμόσει τους νόμους του κράτους, που αυτός επιμελείται αδιαλείπτως,  ώστε, ο οποιοσδήποτε, να μπορεί να προσάψει εις αυτόν την κατηγορία, ότι «μετά των ανόμων ελογίσθη».
Όταν αυτά τα παλληκάρια έδωσαν  τη ΖΩΗ τους για να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι, πίστευαν ότι η μάνα Ελλάδα θα άνοιγε τα φτερά της για να τα πάρει στην αιωνιότητα.   
Όμως,  όσο ο φασισμός και η χουντική νοοτροπία ψαλιδίζουν   τα φτερά της Δημοκρατίας, αυτοί  θα βρίσκονται σε αναμονή, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα  και οι ερινύες περιμένουν την εκδίκηση τους!.
    
Υ.Γ.  Γη του Λάσου, του  Ρέπουλη, του Δεληγιάννη, του Παπά Αρσένη, των Μητσαίων, των Ντουρέων, του Βιρβίλη, του  Παπαμιχαήλ και των άλλων παλικαριών,  ή εσύ έπαψες να γεννάς προσωπικότητες ή εμείς προσφεύγουμε σε λάθος επιλογές!!!
Γεώργιος  Νοταράς 

Αναρτήθηκε από Γιώργος Νοταράς στις 9:58 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: