Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Γιάννης Γκιόλας Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας - «Μεγάλη η προσφορά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον πολιτισμό και στους απόδημους Έλληνες»

Καταπέλτης ο κ. Βουλευτής 
στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας της Βουλής! 
- Ακούστε τον στο βίντεο ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                                    
                                                                                                                        10-4-17

«Μεγάλη η προσφορά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

 στον πολιτισμό  και στους απόδημους Έλληνες»

Γιάννης Γκιόλας: Τα οικονομικά  στοιχεία  επιβεβαιώνουν
το νοικοκύρεμα που έγινε στην ΕΡΤ τη διετία 2015-17(βίντεο)

Το νοικοκύρεμα που έχει καταγραφεί  στην ΕΡΤ  και αποδεικνύεται με συγκεκριμένα  λογιστικά στοιχεία  επισήμανε ο βουλευτής  Αργολίδος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας  , ως μέλος της     Επιτροπής Θεσμών  και   Διαφάνειας , στην πρόσφατη συνεδρίαση όπου  έγινε ακρόαση   του πρόεδρου κ. Διονύση Τσακνή και του διευθύνοντος συμβούλου κ. Λάμπη Ταγματάρχη.
Στην επιτροπή έγινε συζήτηση για την ετήσια οικονομική έκθεση της ΕΡΤ.Α.Ε. και στη διάρκειά της  ο  κ. Γκιόλας   , βάσει στοιχείων που  υπάρχουν ,  μίλησε για  ΄΄ το  νοικοκύρεμα  που επήλθε στην ΕΡΤ την τελευταία διετία  , σε αντίθεση  με προηγούμενα χρόνια όπου  καταγράφονταν  συνεχείς προσλήψεις …ημετέρων , διασπάθιση χρήματος  , μισθοί …δεκαχίλιαρων κλπ..΄΄
 Επίσης ο κ. Γκιόλας  έκανε λόγο για την τεράστια συμβολή της ΕΡΤ  στον τομέα του πολιτισμού με  τα Μουσικά Σύνολα  ,τις συναυλίες, την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου  και   πολλές άλλες δράσεις.
 Τέλος αναφέρθηκε στη  μεγάλη αξία  της ΕΡΤ για τον απόδημο  Ελληνισμό, επισημαίνοντας παράλληλα  ότι  το πρόγραμμα που μεταδίδεται στα πέρατα του κόσμου για τους απόδημους  πρέπει  να εμπλουτιστεί και με άλλες εκπομπές.
Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…


Δεν υπάρχουν σχόλια: