Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Οι δυστυχισμένοι της δημοσιογραφίας...

Ο μικρόψυχος Κώστας Σημίτης


Posted by olympiada στο Μαρτίου 29, 2017

Για να καταλάβει κανείς πόσο αξιόπιστος είναι ο Κώστας Σημίτης, αρκεί να σας θυμίσουμε το εξής. Αυτές τις ημέρες διεξάγεται η δίκη  εναντίον του Θεόδωρου Τσουκάτο για τις μίζες που πήρε το ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη από την Siemens.

Ενώ λοιπόν είναι υπόδικος ο στρατηγός του Σημίτη, Θεόδωρος Τσουκάτος, και ενώ το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει ομολογήσει ότι ο Τσουκάτος τα πήγε τα λεφτά στο ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη –  Το έχει ομολογήσει ο ίδιος ο Κώστας Σκανδαλίδης – σήμερα ο Κώστας Σημίτης δεν βγάζει άχνα για να στηρίξει τον άλλοτε στρατηγό του.

Αναγνώστες του Ολυμπία, για να καταλάβετε τι εστί Κώστας Σημίτης και τι εστί στήριξη της διαπλοκής προς τον Κώστα Σημίτη σας κάνουμε την εξής υπόθεση:  Αν συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή δικαζόταν σήμερα για αποδεδειγμένες μίζες της Siemens στη Νέα Δημοκρατία τι θα γινόταν από τους νταβατζήδες και από το χοιροστάσιο του Φαλήρου;

Υπενθυμίζουμε όμως – και αυτό δεν είναι χωρίς σημασία – ότι την συνέντευξη στον κύριο Σημίτη δεν την πήρε ο κύριος Παπαχελάς αλλά οι δευτεράντζες Τσίμας και Κοσιώνη,  Δηλαδή ο γυρολόγος που ξεκίνησε από τον Καλογρίτσα και το ΚΚΕ και κατάντησε στο χοιροστάσιο του Φαλήρου, προφανώς με συστατική επιστολή του Μιχάλη Χριστοφοράκου, και η σύντροφος του Κώστα Μπακογιάννη και μέλος πλέον της οικογένειας Μητσοτάκη, με τις γνωστές σχέσεις με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Τον καταζητούμενο Μιχάλη Χριστοφοράκο να υπενθυμίσουμε.

Φυσικά δεν πήγε να πάρει συνέντευξη ο κύριος Παπαχελάς γιατί κρατάει την πισινή να τρέχει για τα συμφέροντα των Αλαφούζων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. 

Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας και κύριε πρώην πρωθυπουργέ θα είστε άξιοι της τύχης σας εάν δρασκελίσει το κατώφλι σας ο κύριος Αλέξης Παπαχελάς. Είναι χειρότερος από τον Τσίμα και την Κοσιώνη. Διότι νομίζει ότι μπορεί να τους δουλεύει όλους.

Κύριε Αλέξη μας, χαιρετισμούς στην πρεσβεία.   Και θυμηθείτε πως εκπαραθυρώθηκε από την Καθημερινή ο τότε διευθυντής της, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος για να γίνετε εσείς διευθυντής της Καθημερινής. 

Ρωτάμε:  Μήπως ήταν η εποχή που οι ΗΠΑ είχαν διαμηνύσει ότι πρέπει πάσει δυνάμει να πέσει ο Κώστας Καραμαλής και να γίνει πρωθυπουργός ο κύριος Παπανδρέου;

Επειδή υπάρχουν και μάρτυρες μέσα από την Καθημερινή την εποχή εκείνη μην τολμήσετε να το διαψεύσετε.

Καθώς επίσης χαιρετισμούς στην καλή Χρυσή Αυγή.

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: