Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Εκτενές ρεπορτάζ με το χρονικό και τα εγκαίνια του μεγάλου έργου με τις σήραγγες για την παράκαμψη των Τεμπών!! ...

Εκτός των άλλων πολύ σημαντικών που ακούστηκαν στις ομιλίες του Υπουργού Υποδομών και του Πρωθυπουργού, είναι, - πως  ...ο μοναδικός ιδιοκτήτης όλων των έργων,  είναι ο ελληνικός Λαός και σ' αυτόν παραδίδεται σήμερα  και αυτό το έργο!!! ...

Αλλά, τι πούμε πλέον εμείς,  με αυτούς  τους πολιτικάντηδες προπαγανδιστές...  
Το παρεξήγησαν και αυτό!!...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έδιναν ΔΩΡΑΚΙ στον εργολάβο €12εκ για να τελειώσει τα Τέμπη μετά από 6 χρόνια καθυστέρηση! 

Και, για την χρεοκοπία φταίει ο Καστανάς...

Posted by netakias.com on  in Διαπλοκή-ΔιαφθοράΣιχαμένοι έλληνες

“Παραδίδεται ένα έργο που λίγοι πίστεψαν ότι θα τελειώσει”, 
είπαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου στην παράδοση στο κοινό της παράκαμψης των Τεμπών …

“Το δρόμο αυτόν τον πήραμε τον Γεναρη του 2015, φορτωμένο με εμπλοκές, προβλήματα, αβεβαια χρονοδιαγράμματα, στα πρόθυρα της ματαίωσης …”! 
Και δείτε πόσο δίκιο είχε ο Αλέξης Τσίπρας …
Χατζιδάκης 17 Μαίου 2013!


Χρυσοχοίδης 20 Ιανουαρίου 2014 !

Και η αλήθεια της κυβέρνησης Συριζα- ΑνΕλλ:
Τα Τέμπη παραδόθηκαν με έξι χρόνια καθυστέρηση! Θαύμα! Τα Τέμπη, ένα κλασσικό ελληνικό έργο. Με τους εργολάβους να υπερβαίνουν χρόνους,  ένα απειλούν, να υπογράφουν νέες συμβάσεις, να παίρνουν παραπάνω χρήματα και φτου και από την αρχή. Μέχρι την τελευταία στιγμή που όπως αποκάλυψε χθες ο υπουργός “Ζητήθηκε από την παραχωρησιούχο ποσό επιπλέον 12 εκατομμύρια ευρώ για πριμ επιτάχυνσης. Στη συμφωνία που κάναμε δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ. Το έργο είχε προχωρήσει πάρα πολύ και δεν υπήρχε κανένας λόγος να δοθεί πριμ επιτάχυνσης, παρά τις απαιτήσεις”.
Γιατί προσπαθούμε να ανοίξουμε όμως νέο δρόμο στα Τέμπη εκτός της αργής κυκλοφορίας; 
Γιατί είναι ένας δρόμος καρμανιόλα. 
Εκατοντάδες σοβαρά ατυχήματα έχουν συμβεί εντός τους με χειρότερα όλων δύο. 
Στις 4 Οκτωβρίου 1999, λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ συγκρούστηκε με ένα φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 7 άτομα, 6 επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου. 
Στις 13 Απριλίου του 2003, φορτηγό που μετέφερε ξυλεία από τον Προβατώνα Έβρου στην Αθήνα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο στο 388ο χιλιόμετρο το οποίο μετέφερε μαθητές, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 21 από αυτούς.
Το έργο αυτό ΔΕΝ ανήκει στην κυβέρνηση, ΔΕΝ το διεκδικούμε, αλλά στον ελληνικό λαό που το πλήρωσε, είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας!!!
Ρεπορτάζ: K.E

Δεν υπάρχουν σχόλια: