Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Με παρρησία,με το θάρρος της γνώμης μας και με ειλικρίνεια…

Ανακοίνωση του blog

Με την ευκαιρία της πρώτης παρουσίασης στο blog της σελίδας  - facebook  του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Ερμιόνης >>https://www.facebook.com/ermionifarmers/
που «μυρίζει» κέφι, μεράκι και αγωνία  για την «ανάσταση» θα λέγαμε της αγροτικής κοινωνίας της Ερμιόνης - γεωργών, αλιέων, κτηνοτρόφων κ.α, θέλουμε να πούμε κάτι, που στριφογυρίζει ανησυχητικά, εδώ και πολύ και καιρό τώρα στη σκέψη μας και είναι αυτό: 
Κάθε συλλογικός κοινωνικός φορέας να δημιουργήσει τη δική του σελίδα ιστολογίου (blog)  ή οποιαδήποτε άλλης μορφής ηλεκτρονικής  σελίδας, που θα αναρτά όλα τα θέματα με τις δραστηριότητες του φορέα τους προς ενημέρωση των μελών τους  και άλλων ενδιαφερομένων  πολιτών.
Εμείς, τα blog γενικής ενημέρωσης, έχουμε υποχρέωση  να προβάλλουμε τη σελίδα τους και όποια θέματα έχουν ενδιαφέρον κατά την κρίση μας που οπωσδήποτε θα δημιουργούν αρμονία...  με τη θεματολογία της δικής μας σελίδας

Βέβαια, αυτή η διαχείριση της σελίδας έχει κάποια δουλειά και θέλει και κάποιο χρόνο. Αν δεν θέλει η διοίκηση του κάθε φορέα ή άλλα μέλη του να ασχοληθούν με αυτό και  είναι πιο εύκολο και βολικό  γι' αυτούς να στέλνουν ένα e-mail – ομαδικό! – σε  10-20-30 ιστολογία ή άλλα μέσα ενημέρωσης που πολλές φορές σηκώνουν  την ίδια στιγμή την όμοια ανάρτηση, - και αυτό είναι το τρομερό και ενοχλητικό!  θα θέλαμε  να μας επιτρέψτε να έχουμε διαφορετική άποψη! Γι’ αυτό το λόγο, μη θυμώνετε και μας κατηγορείτε, όταν μερικές φορές δεν σηκώνουμε τις ανακοινώσεις σας ή τα περίφημα Δελτίου Τύπου όπως εσείς  τα χαρακτηρίζετε! 
Το ίδιο μπορούν να κάνουν  και μεμονωμένα οι συμπολίτες μας για τα άρθρα τους, ακόμα και για τα προσωπικά τους προβλήματα και ανησυχίες αν αισθάνονται αυτή την ανάγκη….


ΥΓ. Μόλις ήρθε στη σκέψη μας ως φωτεινό παράδειγμα!!
το προσωπικό blog http://oalivanistos.blogspot.gr/ 
του 84χρονου συμπατριώτη μας Γιώργου Νοταρά.


Εμπρός λοιπόν παιδιά, κυρίως εσείς οι νέοι της Ερμιόνης, 
αλλά και εσύ αρθρογράφε Βασιλάκη Γκάτσο που δε σε ξεχνώ  ποτέ...
Ο διαχειριστής του blog 
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ   


Δεν υπάρχουν σχόλια: