Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

«Στο πόδι» … οι κάτοικοι της Τ. Κοινότητας Κοιλάδας, για την άνιση κοστολόγηση (από τις άλλες Κοινότητες του Δήμου) των τελών αποχέτευσης από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ …

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοιλάδα, Ερμιονίδα, Αργολίδα - Φώτο

e-mail στο blog ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΟΙΛΑΔΑΣ
Παναγιώτης Δ. Ηλιού 
προς Εμένα, alfamakis
Καλησπέρα σας. 
Σας αποστέλλω εκ μέρους του προέδρου της Τ.Κ. Κοιλάδας μια ανακοίνωση από το 
προσωπικό μου e-mail, λόγω ότι δεν διαθέτει λογαριασμό e-mail ο ίδιος αλλά και η Κοινότητα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

Μετά τη λήξη της ανοιχτής συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα την Δευτέρα 8-5-17 στο δημοτικό σχολείο Κοιλάδας, κατατέθηκε στο σώμα ψήφισμα από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αγρίμη Παναγιώτη και μερίδα κατοίκων της Κοιλάδας. Η συνεδρίαση έκλεισε χωρίς να ληφθεί καμία οριστική απόφαση από το σώμα του συμβουλίου.
Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 9-5-17, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Φλωρή συγκλήθηκε έκτακτο Κοινοτικό Συμβούλιο στο οποίο κατόπιν συζήτησης  μεταξύ των μελών του, αποφασίστηκε η τροποποίηση του ψηφίσματος που κατατέθηκε την προηγούμενη μέρα από τον κ. Αγρίμη και κατόπιν της οριστικοποίησής του εγκρίθηκε ομόφωνα. Από αύριο θα συλλεχτούν και υπογραφές των κατοίκων.
Αφού καθαρογραφούν οι αποφάσεις και τα πρακτικά, θα διαβιβαστούν - κοινοποιηθούν άμεσα μαζί με το εγκριθέν ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και την ΔΕΥΑ Ερμιονίδας ώστε να συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίασή του.

Κοιλάδα 10-5-2017

Μετά τιμής,
Φλωρής Παναγιώτης
Ηλιού Παναγιώτης
Φλωρής Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: