Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Τελικά ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κοιλάδας Παναγιώτης Φλωρής ενημερώθηκε και ενημερώνει τους συμπολίτες του και εμάς...


...Αυτή τη φορά ο κ. πρόεδρος βρήκε και συμπολιτευόμενο και δημοτική υπηρεσία (ΔΕΥΑΕΡ) να στείλει το e-mail του στα blog για να ενημερωθούν οι συμπολίτες του και όλοι οι δημότες, αφού προηγουμένως φρόντισαν να τους διώξουν με τη συμπεριφορά τους από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και λοιπών οργάνων του Δήμου, για να συνεδριάζουν ανενόχλητοι - εν κρυπτώ και παραβύστω - και να παίρνουν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς….

Πιστεύω να θυμόσαστε κ. Φλωρή όταν  στις πρώτες συνεδριάσεις του Δ.Σ. επί δημαρχίας του κ. Σφυρή, αναλάβατε να καθαρίσετε… ως πιο γηραιός...  τον γράφοντα, να μην ξαναπατήσει στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δ.Σ. και όπου αλλού παίρνονται αποφάσεις για τους δημότες της Ερμιονίδας, για να ησυχάσετε από την παρουσία μου και να κάνετε τη δήθεν ενημέρωσή σας με τα blog  ανακοινώσεων!!!

Καλό μου κάνατε κύριοι αιρετοί της συμπολίτευσης, γιατί γλίτωσα από χιλιάδες ώρες δημοσιογραφικής ενημέρωσης, χωρίς να μου προσφέρατε ούτε ένα ποτήρι νερό,  ακόμα και όταν διψούσα  και όταν ήμουν ζαλισμένος από την ένταση που δημιουργούσατε επάνω μου!!! Παρά μόνο «δηλητηριώδη βέλη  και λόγια» νομίζοντας πως θα ησυχάζατε από εμένα…  Ωστόσο, εδώ είμαι, όρθιος στις επάλξεις της δημοσιογραφίας με ό,τι αυτό σημαίνει για εσάς...

Εντελώς ενδεικτικά διαβάστε ακόμα - >>> ΕΔΩ...>>> ΕΔΩ...  >>> & >>> ΕΔΩ...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
e-mail  στο blog ...
Ανακοίνωση Παναγιώτη Φλωρή
Εισερχόμενα
x

Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. 
https://mail.google.com/mail/ca/u/0/images/cleardot.gif
Σας στέλνουμε την ανακοίνωση του Προέδρου της Τ.Κ. Κοιλάδας κου Παναγιώτη Αν. Φλωρή προς ενημέρωση των αναγνωστών σας. Η αποστολή γίνεται από το e-mail της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κατόπιν παράκλησης του κου Φλωρή λόγω της μεγάλης του ηλικίας και της αδυναμίας του να σας στείλει την ανακοίνωση ηλεκτρονικά.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Πάλλης
Πρόεδρος Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Διεύθυνση: Δ.Ε.Υ.Α. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Άγιος Παντελεήμονας – Μπαρδούνια, 21300 Κρανίδι Αργολίδας
Τηλέφωνο: 27540.22945
Fax: 27540.23391
Κοιλάδα, 18-5-2017
Προς:
ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κον ΣΦΥΡΗ,
ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κον ΠΑΛΛΗ,
Σεβαστό Συμβούλιο Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Θέμα: Αποχέτευση Κοιλάδας

Η αποχέτευση της Κοιλάδας δεν είναι για πολιτική Αντιπαράθεσης.  Επιτέλους μετά από 12 χρόνια έγινε πράξη έργου η Λειτουργία της Αποχέτευσης στην Κοιλάδα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Δήμαρχο κον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΦΥΡΗ και όλους όσους συνέβαλαν στην περάτωση του έργου.
Όμως… Έτος 2017. Υπάρχει ανθρωπιστική κρίση στην ΕΛΛΑΔΑ, επιβάλουν χαράτσια και μειώσεις μισθών, ανεργία κ.λπ. Υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης των ανθρώπων. Οι υποχρεώσεις μας έγιναν διακανονισμός ζωής. Θεωρούν επιτυχία της κυβέρνησης την Κάρτα Σίτισης «ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ». ΝΤΡΟΠΗ.
Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και κατόπιν διαμαρτυρίας των κατοίκων της Κοιλάδας, συγκάλεσα ανοιχτό συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας στις 08-05-2017 δια ενημέρωση περί της Τιμολογιακής Πολιτικής Δήμου Ερμιονίδας, όπου ενημερωθήκαμε από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κον Δημήτριο Σφυρή και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κον Ιωάννη Πάλλη. Δυστυχώς τούτο απεδείχθη «ΛΑΘΟΣ» (αναλαμβάνω τις ευθύνες μου). 
>>>>>>>>>>>>>>>>>


Δημιουργήθηκε ένταση, αντεγκλήσεις, λόγια, ύβρεις, εκτός θέματος συζητήσεις. Προσπάθησα να εξηγήσω ότι ξεφύγαμε από το θέμα «Τιμολογιακή πολιτική αποχέτευσης». Τα καταδικάζω και είμαι ενάντια προς κάθε αντιπαράθεση και πολιτική προπαγάνδα. Ο καθένας μας τα προσωπικά του μπορεί να τα επιλύσει αλλού και αλλιώτικα. Τελικά έληξε η συνεδρίαση και δεν ελήφθη ουδεμία απόφαση.
Σεβόμενος την γνώμη και άποψη κάθε συμπολίτη μου αποφασίσαμε να γίνει Έκτακτο Συμβούλιο στις 09-05-2017 ώρα 20:00. Έγινε Έκτακτο Συμβούλιο της Τ.Κ. Κοιλάδας και εστάλει προς εσάς η απόφαση μας.
Παρακαλούμε να επανεξετάσετε την αλλαγή της Τιμολογιακής πολιτικής των τελών της αποχέτευσης. Λαμβάνοντας υπόψη την ανθρωπιστική κρίση όπως υπάρχει στην ΕΛΛΑΔΑ το έτος 2017.
 Απευθύνομαι προς άπαντες ειλικρινά ξεκάθαρα ως εξής:
16-05-2017, ώρα 16:00: ο Δήμαρχος κος Σφυρής συγκάλεσε προς ενημέρωση της παράταξης, όπου συμμετέχω. Ανέλυσε την Τιμολογιακή πολιτική τελών αποχέτευσης από το έτος 2003, τότε επί ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ (Τα λόγια τα μεγάλα τα παίρνει ο άνεμος).
Όμως υπάρχουν αποφάσεις – πρακτικά – υπογραφές, όπου αποδεικνύουν το αληθές. Υπάρχει κατάλογος ανθρώπων από το έτος 2003 επί προεδρίας Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Δήμαρχου Δημητρίου Καμιζή, καθώς και όλων των διατελεσάντων προέδρων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΚΑΙ Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (Κακουριώτης, Αλεβίζου), που συνέδεσαν στην αποχέτευση με όρους της απόφασης Δ.Ε.Υ.Α.Κ. 13/2003 και πλήρωσαν 145,00€ συν τον τότε Φ.Π.Α. (εξεπλάγην). Ζήτησα οπωσδήποτε να μου καταθέσουν την απόφαση επίσημα, καθώς και κατάλογο ανθρώπων που έχουν συνδέσει, τα οποία έλαβα και τα έχω στο Κοινοτικό Κατάστημα Κοιλάδας προς ενημέρωση σας.
Μετά τιμής,
Παναγιώτης Αναστ. Φλωρής
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
koilada88 resizeΔεν υπάρχουν σχόλια: