Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Δικά μας παιδιά μας κάνουν υπερήφανους έξω από τη χώρα μας σε θεσμούς του Ευρωκοινοβουλίου!! ...Η Margarita Koumpouri Kiritsi ενημέρωσε την εικόνα του προφίλ της.

Σχόλια
Παρασκευή Σκούρτη Δημοσιοποιώ πάλι τη φωτογραφία της Μαργαρίτας Κουμπούρη-Κυρίτση από τη συμμετοχή της στην ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, που πραγματοποιήθηκε στις 27-4-2017. 
Η Μαργαρίτα, ένα συγκροτημένο φιλομαθές παιδί αντιπροσώπευε το σχολείο της και έθεσε καίριες ερωτήσεις, διατύπωσε θέσεις για θέματα που αφορούν τους νέους της χώρας μας, ως μέλος της Ε.Ε. 
Και "εις ανώτερα" Μαργαρίτα, μας κάνεις υπερήφανους τους συμπατριώτες μας και την οικογένειά σου πρωτίστως.

Παρασκευή Σκούρτη Η συμμετοχή της Μαργαρίτας στο θεσμό Euroscola έγινε μέσω του σχολείου της ( 2ο Λύκειο Καλλιθέας) όπου το εκπροσώπησε επάξια. Για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της είχε προηγουμένως διαγωνιστεί σε γραπτό δοκίμιο και με προϋπόθεση της άριστης επίδοσης της και την πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας. Έτσι ήταν σε θέση με τους νέους της Ευρώπης στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 27/4/2017, να ανταλλάξει απόψεις και να θέσει ερωτήσεις για θέματα που αφορούν τη χώρα μας, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: