Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Οι Αργολιδείς θέλουν το τρένο να σφυρίξει και πάλι στην αργοναυπλία...

...οι υποδομές υπάρχουν επισημαίνουν μέλη της επιτροπής στον κ. βουλευτή, αλλά σε τι κατάσταση ασφαλείας βρίσκονται, για να μην έχουμε συνεχώς ζημιές και κυρίως, ατυχήματα - λέμε εμείς...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
e-mail  στο blog ...


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com         20-5-17

 Συνάντηση  του Γιάννη Γκιόλα   με την επιτροπή για την
      επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα

 Συνάντηση με τα μέλη της επιτροπής για την επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας.
Τα μέλη της επιτροπής ενημέρωσαν τον  κ. Γκιόλα για τις ενέργειες που έχουν ήδη  γίνει μέχρι σήμερα από την επιτροπή καθώς  και για  τη συγκέντρωση υπογραφών από φορείς της Αργολίδας. Από την επιτροπή τονίστηκε η αναγκαιότητα της επαναφοράς του σιδηροδρόμου  στην Αργολίδα, με  τη γραμμή Κόρινθος- Αργος- Ναύπλιο, και τα πολλά οφέλη  που θα προκύψουν  για το νομό, δεδομένου μάλιστα  ότι οι αναγκαίες υποδομές υπάρχουν.
Από την πλευρά του ο κ. Γκιόλας ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για τις  συναντήσεις που είχε ήδη  με την  ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου και τόνισε  ότι είναι υπό εκπόνηση μια μελέτη βιωσιμότητας της γραμμής, πριν τις τελικές αποφάσεις.
Ο κ. Γκιόλας   δήλωσε ότι είναι προφανή τα οφέλη για τους πολίτες  και την Αργολίδα συνολικά  από την  επαναλειτουργία  της γραμμής  --ως συνέχεια του προαστιακού-  και   ζήτησε από τους εκπροσώπους της επιτροπής  να του αποστείλουν  ότι υλικό έχουν στη διάθεση τους  (υπομνήματα, προτάσεις   , υπογραφές φορέων κλπ,)   έτσι  ώστε να υπάρξουν  παράλληλες ενέργειες προς τους αρμοδίους , εν όψει μάλιστα και συνάντησης της επιτροπής με τη  ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: