Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Γι’ αυτό λέμε, «τα γραπτά μένουν»… και από τέτοια ρεπορτάζ κέφι να έχετε να διαβάζετε σ' αυτό το blog ...

Διαβάζεται από χθες το βράδυ πυρετωδώς!! 
Τυχαία ή κάτι συμβαίνει;; ... 

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014


«Άνθρακας ο χρυσός» η αίτηση της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας στο Δ.Σ. για το εξώδικο της εταιρίας ΜΑΡΟΥΣΗ Α.Ε. προς το δήμαρχο Δ. Καμιζή

Σε μεγάλο  δίλημμα ο Δ. Σφυρής 
στην πρόταση του δημάρχου 
 να εξετασθούν τυχόν καταπατήσεις, 
σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους 
στις παραλίες του δήμου...

Λάβρος ο δήμαρχος Δ. Καμιζής  και σωρεία των ντοκουμέντων που κατέθεσε  εκτός των άλλων με αναφορές για αγωγές αποζημιώσεων  και μηνύσεις που έχει υποβάλλει στους συκοφάντες της υπόθεσης, αφού αναφέρθηκε και σε αναφορές του blog  Εικονοσκόπιο (σ.σ. - Βρομοσκόπιο - το λέμε  εμείς)  
Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013... - ΕΔΩ >>> .ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ 
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΩΔΙΚΟ!
ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 
ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ..ΓΙ΄ΑΥΤΑ Τ΄ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ;
<<ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ...;>>
ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ...;;;


Η δικηγόρος του Δήμου Στυλιανή Μποβόλου ενημερώνοντας το Δ. Σ.  διεξοδικά θα μας πει μεταξύ άλλων: … Έχουμε κερδίσει όλες τις υποθέσεις από τους δικονομικούς ελιγμούς  της εταιρίας του εφοπλιστή κ. Φράγκου προκειμένου να καθυστερήσει να υλοποιηθεί η απόφαση του Δικαστηρίου, μετά από  παρέμβαση του Δήμου για καταπάτηση δημοτικών δρόμων   σε παραλία του δήμου.


Τελικά  το μεγάλο μπούμερανγκ για τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δ. Σφυρή  ήταν η πρόταση - δίλημμα  του δημάρχου να ξεκινήσει ο Δήμος έρευνα και διεκδίκηση τέτοιων περιπτώσεων,  - κλεισίματος δημοτικών δρόμων προς την παραλία σε όλη την ακτογραμμή του Δήμου Ερμιονίδας, από το "Σαλάντι" παραλία των Διδύμων, νότια Ερμιονίδα,  μέχρι το Μετόχι Θερμησίας. 
  
Υπερψήφισε την πρόταση η συμπολίτευση, είπε όχι η αντιπολίτευση η οποία έμεινε επιλεκτικά...  στην αίτησή της, να εξετασθεί μόνο η συγκεκριμένη παραλία  στη θέση «Κουνούπι»

Γιάννης Αντωνόπουλος δ.σ. της αντιπολίτευσης: «Εγώ στο blog Εικονοσκόπιο έστειλα προς ανάρτηση, μόνο την αίτηση που είχα καταθέσει να συζητηθεί στο Δ. Σ.»
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
σ.σ. Νίπτει τας χείρας του ο δ.σ. Γιάννης Αντωνόπουλος από τα βρωμερά σκουλήκια -
 ανώνυμους και ψευδώνυμους του  blog > χοιροστάσιο.... 
Ωστόσο, εκεί συνεχίζουν να προβάλλονται...  Έτσι νομίζουν!
Εδώ τρέχουν εκεί δήθεν, για να προβληθούν φιλόλογοι, θα μας πείτε,..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άρα λέμε εμείς, πως τα υπόλοιπα περί βόμβα μεγατόνων και άλλα «γλαφυρά»… είναι του «ευφαντάστου»… διαχειριστή  του blog Θωμά Ι. Σκούρτη.
«Θα τα πούμε όλα στο Δικαστήριο θα μας πει ο δήμαρχος Δ. Καμιζής» στην ερώτηση που του κάναμε!

Πολλοί οι απόντες από την αντιπολίτευση και σ' αυτό το Δ.Σ. μεταξύ αυτών και ο δ.σ. της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Σατραβέλας και ο ανεξάρτητος δ.σ. Τάσος Τζανής, ενώ «μπετόν αρμέ» η συμπολίτευση...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: