Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Δημήτρης Καμιζής πάντοτε με άποψη - και χθες και σήμερα και αύριο και πάντα, - στη σελίδα του - facebook! ....

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
3 ώρες

To blog - Ως Μνημόσυνο... ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής τον Μάιο…
STAMDAMD.BLOGSPOT.COM

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Σταμάτης Δαμαλίτης Η πρότασή μας: Κύριε Καμιζή δε χρειάζονται δημαρχιακοί τίτλοι ή άλλοι για να συγκροτήσετε μια ομάδα από δημότες της Ερμιονίδος, που θα τιμούν στην ώρα τους εκλιπόντες συμπολίτες μας της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας, για να μένουν στις μνήμες μας και στην αιωνιότητα και όχι στη λήθη και στη λησμονιά!. Τιμές,απλές, σεμνές... για όσα πρόσφεραν  στην ιδιαιτέρα τους πατρίδα ή και ευρύτερα στην Ερμιονίδα. 
Κι’ αυτό το λέμε κ. Δήμαρχε, γιατί παρακολουθούμε με μεγάλη αγωνία και θλίψη, πως οι θεσμοί, κυρίως αυτός ο κορυφαίος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διαρκώς να φθίνει/νουν! Και οπωσδήποτε τη φθίνουσα πορεία, οι άνθρωποι τη δημιουργούν με τα πιστεύω τους, τις πράξεις και τα κακά παραδείγματα που δίνουν με τις συμπεριφορές τους στους νεότερους…

Με εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ Ο Δήμος κ Δαμαλίτη δεν είναι μόνον για να κατασκευάζει τεχνικά έργα και να διαχειρίζεται κοινωφελή δίκτυα και λειτουργίες. Είναι και για να διαπαιδαγωγεί τους δημότες κοινωνικά και πολιτιστικά αλλά και για να αναδεικνύει ιστορικά, πολιτιστικά και φυσικά μνημεία και να διαφυλάσσει και να συντηρεί τις ιστορικές και πολιτιστικές παρακαταθήκες και να τιμά τους ανθρώπους που τις δημιούργησαν . Εγώ τουλάχιστον στα 12 χρόνια που υπηρέτησα αυτό τον τόπο σαν δήμαρχος, αυτό πιστεύω ότι έκανα με επιμονή και προσήλωση χωρίς να παραλείψω και την εκτέλεση τεχνικών έργων και κοινωνικών δράσεων και λειτουργιών " και τούτο ποιείν, κακείνο μη αφιέναι" Τώρα το τι κάνει η μπορεί να κάνει κανείς μόνος του σαν δημότης ή σαν μέλος μιας άλλης συλλογικότητας είνα άλλο θέμα,μακάρι να υπάρχουν ανάλογες πρωτοβουλίες. Πάντως εγώ από τότε που ΄εληξε η τελεταία μου δημαρχιακή θητεία δεν υπογράφω με πρώην δημαρχιακό τίτλο αλλά με το όνομά μου . Η αναφορά βέβαια σε γεγονότα και πρωτοβουλίες όταν ήμουν δήμαρχος δεν μπορεί να διαγραφεί όσο και αν κάποιοι ενοχλούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: